LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 01 Μαΐου 2023 23:24

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Τέλος ο Λευτέρης Γιοβανίδης από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή

Με ανάρτησή του στα social media, Λευτέρης Γιοβανίδης ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ως Καλλιτεχνικός Διεθυντής έπειτα από τρία χρόνια. Ποιος παίρνει τη θέση του. 

Λευτέρης Γιοβανίδης


Με ανάρτησή του στα social media, Λευτέρης Γιοβανίδης ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ως Καλλιτεχνικός Διεθυντής έπειτα από τρία χρόνια.

«Μετά από τρία χρόνια σήμερα ολοκληρώνω την εργασία μου στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά ως καλλιτεχνικός διευθυντής. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που έμαθα πολλά, που το ευχαριστήθηκα, που το πάλεψα και σίγουρα με έκανε καλύτερο. Καταφέραμε, εγώ και οι συνεργάτες μου να κρατήσουμε ενεργό το ΔΘΠ την περίοδο της πανδημίας με διαδικτυακές δράσεις, κατόπιν να προκαλέσουμε μια σειρά συνεργασιών με σημαντικούς καλλιτέχνες, να δημιουργήσουμε το ΠΕΙΡΑΙΑΣ ARTPORT I & II, να αυξήσουμε κατά πολύ τα έσοδα του θεάτρου και τέλος να έχουμε μια νέα σκηνή, την δημιουργία της αγαπημένη μου ΣΚΗΝΗΣ ΩΜΕΓΑ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο @yiannismoralis που ειλικρινώς με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε αυτή την τεράστια ευκαιρία ζωής, τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ @ivourakis που ήταν πάντα δίπλα μου και ήταν συνοδοιπόρος σε όλη αυτή την τριετία, την εντεταλμένη σύμβουλο πολιτισμου Ειρηνη Νταϊφά και φυσικά έναν - έναν όλους τους συνεργάτες μου, τεχνικούς, διοικητικούς υπαλλήλους, ηθοποιούς, συντελεστές, σκηνοθέτες και παραγωγούς που από την πρώτη μέρα δουλέψαμε σκληρά, ο καθένας από το πόστο του για να εξασφαλίσουμε τα πάντα γι’ αυτό το θέατρο που αγαπάμε. Ως Πειραιώτης το @piraeustheatre είναι στο αίμα μου.

Και να μην ξεχνιόμαστε, μετά τον "Μισάνθρωπο" του Μολιέρου που ολοκληρώνει τις παραστάσεις του στις 4 Ιουνίου, ακολουθούν οι παραστάσεις του σημαντικού @euripides_osmosis με τους "Τιτάνες" 8 - 10 Ιουνίου και φυσικά στην Σκηνή Ωμέγα η παράσταση "Σκηνές από έναν γάμο". Εύχομαι στον επόμενο καλλιτεχνικό διευθυντή Νίκο Διαμαντή καλή επιτυχία. Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου σύντροφο @xenia_kolaiti για την αμέριστη στήριξή της και να της υποσχεθώ ότι μας περιμένουν πολλές ακόμα περιπέτειες».

Μετά την παραίτηση του Λευτέρη Γιοβανίδη, νέος καλλιτεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Νίκος Διαμαντής.

Νίκος Διαμαντής - Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Σε σχετική ανακοίνωση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, αναφέρεται:

«Ο σκηνοθέτης Νίκος Διαμαντής επιστρέφει στο τιμόνι του ιστορικού θεάτρου, μετά την πετυχημένη πενταετή θητεία του την περίοδο 2015-2020 ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής και έχοντας ταυτίσει το όνομά του με την αναγέννηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και με την παρουσίαση σπουδαίων και επιτυχημένων παραστάσεων».

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Πισπιρίγκου - Κούγιας: Η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε - Η οργισμένη αντίδραση του Δασκαλάκη

Τηλεθέαση - “Καλημέρα Ελλάδα”: Σταθερά πρώτοι και με διαφορά


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα06:38Σεισμός στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική06:24Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:11Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00Το πρώτο έντυπο περιοδικό στην ιστορία της αποκτά η Βουλή των Ελλήνων22:46Δολοφονία στη Βάρδα: Την Τρίτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη22:32Βόλος – Καλλιθέα: Πικρή… νίκη για τους φιλοξενούμενους22:18Γαλλία – αεροδρόμιο Ορλί: Χάος λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας22:03Λάρισα: «Εστία κινδύνου» από κάγκελο που ξεκόλλησε21:49Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο γιός του σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Πορτογαλία και πανηγύρισε σαν εκείνον (βίντεο)21:35Εσθονία: Οι ρωσικές Αρχές παρακρατούν ελληνόκτητο τάνκερ στη Βαλτική Θάλασσα21:08Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φορτηγό εν κινήσει στο κέντρο20:41Λαμία – Παναιτωλικός: Αδιάφορο μεν… ματσάρα δε!20:27Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μας20:14Συνελήφθη με πιστόλι σε νυχτερινό κέντρο20:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 20 άτομα να οδηγούν χωρίς δίπλωμα - Υπό την επήρεια μέθης οι τρεις εξ αυτών19:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο