LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Απριλίου 2023 21:46

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός: Ισοφάριση με buzzer beater για τους Αγρινιώτες

Τον έναν βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Τον έναν βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός (2-2), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League. Ο Ζοάο Πέδρο ήταν ο «ήρωας» της ομάδας του Αγρινίου, αφού αυτός είχε μειώσει σε 2-1 στο 60ό λεπτό, αλλά αυτός διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Λιβαδειάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, καθώς είχε προηγηθεί με 2-0 με τον Γιώργο Νίκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και τις δύο φορές (10 πεν., 44΄).

Αν και ο Παναιτωλικός είχε μία πολύ καλή στιγμή μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Βινίσιους με κεφαλιά απομάκρυνε, αλλά ο Χουχούμης πήρε την μπάλα και με σουτ έστειλε την μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκροφ, ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ. Στο 6ο λεπτό, ο Μάρτενσον στην προσπάθειά του να διώξει ανέτρεψε τον Βρακά, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, κάτι που επαλήθευσε και ο έλεγχος VAR. O Γιώργος Νίκας που κλήθηκε να το εκτελέσει βρήκε δίχτυα (δοκάρι και μέσα), στο 10ο λεπτό, για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Λεβαβειακός είχε ευκαιρίες εν συνεχεία για το 2-0, με το δοκάρι του Βρακά και σουτ του Νίκα. Ο Λεβαδειακός ανέβασε ρυθμό και απείλησε την εστία του αντιπάλου, όπως αυτή στο 28ο λεπτό με τον Χουάνπι ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Γκροφ να πραγματοποιήσει μεγάλη επέμβαση και να παραχωρήσει κόρνερ. Ο Χουχούμης έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Όμως, στο 44ο λεπτό, ο Γερεμέγεφ έβγαλε την ασίστ από τα δεξιά κι ο Νίκας πετάχτηκε στον αέρα, νικώντας τον Ανέστη για το 2-0 του Λεβαδειακού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με την επανέναρξη και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού για έξοδο του Γκροφ πάνω στον Καρέλη. Στη συνέχεια ωστόσο, πήρε πίσω την απόφασή του, αφού έλεγξε τη φάση στο VAR. Και στο 54΄, ο Γιώργος Νίκας προσπάθησε να πετύχει χατ-τρικ, με βολέ μέσα από την περιοχή, αλλά του είπε «στοπ» ο Ανέστης παραχωρώντας κόρνερ. Στο 60ό λεπτό, πάντως ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2-1, όταν ο Ντίας έβγαλε τη σέντρα κι ο Ζοάο Πέδρο (είχε μπει αλλαγή στη θέση του Δημήτρη Κολοβού στο 46΄) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Αναστασίου έκανε αλλαγές, ρίχνοντας τους Ντουάρτε και Σενγκέλια αντί των Χουχούμη και Μόρσεϊ αντίστοιχα στο 66ο λεπτό, ενώ στο 65΄ ο Πετράκης πέρασε τον Τζημόπουλο στη θέση του Πάουλο Βινίσιους. Ο Μπουζούκης στο 88ο λεπτό έχασε δύο φορές την ευκαιρία να κάνει το 2-2, αλλά στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιδηρόπουλος μέσω VAR έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Μάρτενσον. Ο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση ισοφαρίζοντας με buzzer beater στο 14ο λεπτό.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Χουχούμης, Αποστολάκης, Ζοάο, Ανέστης - Νίκας, Σαχπεκίδης, Γιαννιώτας, Γκροφ

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Χουχούμης (66΄ Ντουάρτε), Στάγιτς, Μάρτενσον, Ντίας (80΄ Μπουζούκης), Κολοβός (46΄ Πέδρο Ζοάο), Χουάνπι, Μόρσεϊ (66΄ Σενγκέλια), Καρέλης (80΄ Βοϊλής)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Χαμόντ (81΄ Μπελμόντ), Βινίσιους (65΄ Δημόπουλος), Τσάπρας, Νίκας, Μεχία, Γιαννιώτας (82΄ Παναγιώτου), Γερεμέγεφ (89΄ Γερεμέγεφ), Βρακάς (46΄ Σαχπεκίδης), Λιάγκας, Παζ

Ειδήσεις σήμερα:

Στάθα Αλεξανδροπούλου - Καραϊβάζ: Δικαιώνεται ο Γιώργος, η ψυχή του… (βίντεο)

Αλεξανδρούπολη - Εργατικό ατύχημα: Στην Εντατική χειριστής γερανού που έπαθε ηλεκτροπληξία (εικόνες)

Τροχαίο στη Σύρο: Σκοτώθηκε συνεπιβάτης μηχανής

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο ΑιγαίοΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Λίγες ημέρες πριν από την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα η Τουρκία προχωρά σε ακόμα μία προκλητική κίνηση, δεσμεύοντας με NAVTEX, περιοχές του Αιγαίου. 

Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο, όταν το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί με το κύτος, στο σημείο που βρισκόταν η δεξαμενή καυσίμων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εκδίκηση και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)14:14Σάμος: Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος14:00Σύνταγμα: Βίντεο από τα επεισόδια στην διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα13:47“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Κλειστή η διάσημη παραλία και το 202413:33Πιερρακάκης - Πάπας: Συνάντηση στο Βατικανό (εικόνες)13:20Μητσοτάκης για Μονή της Χώρας: Παντελώς αχρείαστη η μετατροπή της σε τζαμί (εικόνες)13:08Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο Αιγαίο12:55Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία12:42Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η νέα Σελήνη, τα απρόβλεπτα γεγονότα και οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)11:35Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” με 80 κιλά κάνναβης (εικόνες)10:54Τρίκαλα: Έπαθε ανακοπή και καρφώθηκε σε κολώνα10:41Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο10:27Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γάλλου που παρέσυρε κι εγκατέλειψε παιδάκι10:13Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο Κάιρο10:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο