LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2023 18:33 | Ανανέωση: 28 Απριλίου 2023 19:06

Λάζαρος Λασκαρίδης: σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος μετά την πτώση από μπαλκόνι

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας και δημοσιογράφο, Λάζαρο Λασκαρίδη, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι όταν υποχώρησε το κάγκελο στο οποίο στηρίχθηκε.

Λάζαρος Λασκαρίδης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος πολιτισμού Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, μετά από τπώση του από μπαλκόνι της βιβλιοθήκης του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν ο κ. Λασκαρίδης βρισκόταν σε εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θέοδωρου Ψαλιδόπουλου στην οδό Ανδρομάχης, όταν κάποια στιγμή ακούμπησε το κάγκελο μπαλκονιού, το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί βαριά.

Ο 55χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά, νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Γεννηματάς", αφού υπεβλήθη σε χειρουργείο λόγω αιματώματος που είχε στο κεφάλι, με τους γιατρούς να είναι πλέον συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Λάζαρος Λασκαρίδης - σάπιο κάγκελο - Δημοτική Βιβλιοθήκη

Λάζαρος Λασκαρίδης - σάπιο κάγκελο - Δημοτική Βιβλιοθήκη

Το δελτίο Τύπου για τον τραυματισμό του Λάζαρου Λασκαρίδη από το νοσοκομείο:

"Άνδρας , ημεδαπός , Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ) ,διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών .
Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα - από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.
Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς»".

Λάζαρος Λασκαρίδης - σάπιο κάγκελο - Δημοτική Βιβλιοθήκη

Λάζαρος Λασκαρίδης - σάπιο κάγκελο - Δημοτική Βιβλιοθήκη


Πηγή εικόνων: kallitheaonline.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμός 11χρονου μέσα στο σχολείο: Έχασε τις αισθήσεις του, παραμένει σε νοσοκομείο

“Το Πρωινό” - Γεωργούλης: “είναι τελείως στημένη η καταγγελία για βιασμό” (βίντεο)

Εκλογές - Λατινοπούλου: “Κόπηκε” το κόμμα Πατρίδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο