LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Απριλίου 2023 19:37

Εκλογές 2023: Σκέρτσος και Γεροτζιάφας στον δρόμο προς την κάλπη (βίντεο)

Οι τοποθετήσεις των δύο ανδρών στο κεντρικό δελτίο εισήσεων του ΑΝΤ1, εν όψει των εθνικών εκλογών.

ΣΚΕΡΤΣΟΣ - ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑΣ - ΑΝΤ1

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, βρέθηκαν καλεσμένοι ο Άκης Σκέρτσος, υπουργός Επικρατείας και ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου, οι δύο άνδρες, διασταύρωσαν τα ξίφη τους, εν όψει των εκλογών στις 21 Μαΐου, για ζητήματα όπως οι μετεκλογικές συνεργασίες, την απλή αναλογική και την... πρώτη κάλπη. 

Ο Άκης Σκέρτος, τόνισε ότι είναι αφερέγγυες, οι μετεκλογικές συνεργασίες που θέλει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς μπορεί ο λαός, να νομίζει για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τελικά να έρθει συνεργασία με τον Βαρουφάκη και το "σχέδιο Δήμητρα".

Στη συνέχεια, μετά την τοποθέτηση του Γρηγόρη Γεροτζιάφα σχετικά με το σύστημα υγείας αλλά και τους νεκρούς από την πανδημία, υπήρξε μια ένταση στον "αέρα", με τους δύο άνδρες να θέτουν τους προβληματισμούς τους σχετικά.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις δηλώσεις του Γρηγόρη Γεροτζιάφα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά τον κ. Δραγασάκη, τον κ. Τσακαλώτο, τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Χατζησωκράτη, σήμερα ήταν η σειρά του κ. Γεροτζιάφα να μιλήσει για κυβέρνηση ηττημένων, λέγοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση ηττημένων επιβάλλεται αν βγαίνουν οι αριθμοί! Οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς! Θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο κυβέρνηση ηττημένων, αν μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου «βγαίνουν τα κουκιά», ό,τι και να λέει σήμερα για «ξεκάρφωμα» ο κ. Τσίπρας."

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Τα 50 κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή για τις κάλπες της 21ης Μαΐου

Πέθανε ο Νίκος Τσαρούχας

Χαλκιδική: Ξενοδόχος κατέγραφε με κρυφές κάμερες ζευγάρια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ - Euroleague: Η ποινή για τα επεισόδια με τη Μονακό09:40ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου09:26Φωτιά στην Αγία Παρασκευή: Νεκρή ηλικιωμένη στο διαμέρισμά της09:13Χίος: Ο Ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο εντυπωσίασε και φέτος (βίντεο) 08:59Αυστραλία: Νεκρός 16χρονος ριζοσπαστικοποιημένος 08:46La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας08:32Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο