LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 26 Απριλίου 2023 11:55 | Ανανέωση: 26 Απριλίου 2023 12:36

Η αδιαθεσία Ερντογάν ακυρώνει τις σημερινές του εμφανίσεις

Σάλος προκλήθηκε από τη χθεσινή αδιαθεσία του Προέδρου της Τουρκίας, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

AP - Ερντογάν

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ύστερα από σύσταση των γιατρών, καθώς και τις δημόσιες εμφανίσεις του μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες το βράδυ.

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδερφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω των πολυάσχολων ωρών εργασίας μου.                                                                  

Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε σήμερα μαζί με τα αδέρφια μου από το Κιρικάλε το Γιοζγκάτ (Yozgat) και το  Σίβας (Sivas). Ζητώ από όλους να δώσουν τα δικαιώματά τους.

Ο Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι  θα συμμετάσχει στα προγράμματα Κιρικάλε, Γιοζγκάτ και το Σίβας για λογαριασμό μας.

Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας.

Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και απόλαυση».

Ο Ταγίπ Ερντογάν αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Kanal7 και UlkeTV με αποτέλεσμα να διακοπεί η εκπομπή για δέκα λεπτά.

Την ώρα της αδιαθεσίας Ερντογάν, ο αρχισυντάκτης της Ulke TV, Χασάν Οζτούρκ, υπέβαλλε ερώτηση, αμέσως είπε  στον σκηνοθέτη "Διαφήμιση" και προσπάθησε να σηκωθεί για  να προστρέξει στον Τούρκο πρόεδρο για βοήθεια. Ωστόσο ξανακάθισε στη θέση του και η εκπομπή διακόπηκε χωρίς οι κάμερες να δείξουν τον Ερντογάν.

Δέκα λεπτά αργότερα, η ζωντανή μετάδοση συνεχίστηκε και ο Ερντογάν, δήλωσε: «Σήμερα είχαμε μια έντονη προεκλογική εκστρατεία…και λόγω αυτής της εκστρατείας κρύωσα… Για κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως να ακυρώσουμε την εκπομπή, αλλά θα παρεξηγηθώ; Είπα όμως ότι έδωσα το λόγο μου και θα πάμε». Ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές και συνέχισε να απαντά στις ερωτήσεις.

Ενώ η εκπομπή τελείωνε, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι δήλωσε: «Δόξα τω Θεώ, η κατάσταση της υγείας του προέδρου μας είναι καλή και ευχαριστούμε όλους όσους έστειλαν τις ευχές τους να γίνει σύντομα καλά».


Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Στις φλόγες τυλίχθηκε μεζονέτα (εικόνες)

Ιεράπετρα: εισαγγελική παρέμβαση για δύο παιδιά

“Το Πρωινό” - Πάτρα: Παρέα νεαρών έφυγε από ταβέρνα χωρίς να πληρώσει (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο