LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τοπικά ΝέαΔημοσίευση: 24 Απριλίου 2023 19:42 | Ανανέωση: 24 Απριλίου 2023 19:49

Μυτιλήνη: Προφυλακιστέα η γυναίκα που πυρπόλησε τον άνδρα της

Στη φυλακή οδηγείται η γυναίκα που έριξε εύφλεκτο υγρό και πυρπόλησε τον σύζυγό της.

Μυτιλήνη - επίθεση με βενζίνη - σύζυγος

Προφυλακίστηκε η 48χρονη που έλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, έπειτα από πέντε ώρες απολογίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη συγκλονίστηκε η κοινωνία της Μυτιλήνης με την αποτρόπαια πράξη της 48χρονης να περιλούσει με βενζίνη τον σύζυγό της με τον οποίο διατηρούσαν για χρόνια μαζί οικογενειακή ταβέρνα στο κέντρο της πόλης. Την Παρασκευή απαγγέλθηκαν από την Εισαγγελέα στη σύζυγο κατηγορίες για αποπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ενδοοικογενειακή βία.

Επειτα από πέντε ώρες απολογίας της τη Δευτέρα, όπου λιποθύμησε, και αφού προηγήθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης ενώπιον του ανακριτή, μιας φίλης της που αναφέρθηκε σε κακοποίηση εναντίον της κατηγορουμένης από το θύμα, και του πατέρα της 48χρονης που ζήτησε να μην προφυλακιστεί γιατί φροντίζει τον ίδιο και το παιδί της, αποφασίστηκε η προσωρινή της κράτηση.

Ο συνήγορός της που μίλησε στην κάμερα του «Ν», Τάσος Χατζηγιάννης θα προσφύγει στο Συμβούλιο Δικαστών, θεωρώντας ότι η προφυλάκιση δεν λειτουργεί ως προκαταβολή ποινής, ζητώντας την κρίση της σημερινής απόφασης και αν γίνεται να επιβληθούν περιοριστικοί όροι. «Η 48χρονη είναι γνωσ΄το ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν ποτέ τη Δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο κ. Χατζηγιάννης.

Η πλευρά της 48χρονης έχει ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχική της υγεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη λάμβανε φαρμακευτική αγωγή με αντικαταθλιπτικά και παράλληλα έκανε συχνά χρήση αλκοόλ δημιουργώντας εκρητικό μίγμα για τον ψυχισμό της. Εξάλλου είναι γνωστό ότι το ζευγάρι ταλαιπωρούνταν χρόνια από την τραγική απώλεια δύο εκ των τριών τους παιδιών, με το τρίτο να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μάλιστα επισκέφτηκε τον πατέρα του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από την περασμένη Πέμπτη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με εγκαύματα έως και τρίτου βαθμού.

Επίσης, ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο κ. Χατζηγιάννης για την εντολέα του, δείχνει, όπως λέει, στο πόρισμά της εγκαύματα στα χέρια της τα οποία προήλθαν στην προσπάθειά της να κατασβήσει την πυρκαγιά, αλλά και πολλές κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματος, που προέρχονται πιθανά και σε κακοποίηση, άλλες εμφανείς και άλλες σε αποδρομή.

Η 48χρονη ισχυρίζεται το εν βρασμώ ψυχής, έπειτα από τον διαπληκτισμό που είχε με τον σύζυγό της: «Έριξε μεν το εύφλεκτο υγρό, αλλά άναψε η φωτιά λόγω του ότι κάπνιζαν και οι δύο». Επίσης ανέφερε ο κ. Χατζηγιάννης ότι σύμφωνα με βίντεο της αστυνομίας αποδεικνύεται ότι η ίδια προσπάθησε με χαρτόκουτα να σβήσει τη φωτιά, και στη συνέχεια και οι δύο από κοινού να κατασβέσουν φωτιά σε παρακείμενο καταψύκτη».

Πηγή: stonisi.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ασέλγεια σε 4χρονο: Αγρίνιο: Εφτά χρόνια κάθειρξη στον 28χρονο ποδοσφαιριστή

Ναρκωτικά: “Χρυσή μπάζα” διακινητή - Επεισοδιακή η σύλληψη του (εικόνες)

Κορονοϊός - Σαββόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο