LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Απριλίου 2023 17:53

“Ζωή” στο ANT1+ με την Μαρία Καβογιάννη: Το 4ο επεισόδιο παίρνει θέση ενάντια στον ρατσισμό (εικόνες)

Όλα όσα θα δούμε στο 4ο επεισόδιο της σειράς του ANT1+, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 4ο επεισόδιο της σειράς «ΖΩΗ» έρχεται την Παρασκευή 21 Απριλίου και παίρνει θέση ενάντια στον ρατσισμό...

Το ταξίδι της «ΖΩΗΣ» και της Μαρίας Καβογιάννη συνεχίζεται στο τέταρτο επεισόδιο της νέας μεταφυσικής κωμωδίας του ΑΝΤ1+, με μια νέα ιστορία και κορυφαίους guest stars που συμπληρώνουν το μεγαλύτερο cast των τελευταίων ετών στην ελληνική μυθοπλασία. Στο επεισόδιο αυτό, ο Ορέστης Χαλκιάς ενώνει το ταλέντο του με αυτό της Μαρίας Καβογιάννη και αναλαμβάνει διπλό ρόλο, θίγοντας ένα φλέγον ζήτημα που απασχολεί τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία και τους ανθρώπους της.

Θέμα του επεισοδίου είναι ο ρατσισμός. Κάθε πράξη ρατσισμού είναι μια πράξη δειλίας. Κανένας μας δεν γεννιέται γνωρίζοντας τι είναι το μίσος, το μαθαίνουμε. Αυτό, όμως, που γεννιέται μέσα μας φυσικά και αβίαστα είναι η αγάπη. Γιατί της αντιστεκόμαστε;

Επεισόδιο 4 «ΤΖΕΜΙΛ»

Η ιστορία

Τζεμίλ και Ομάρ, τα δίδυμα αδέρφια από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης που έρχονταν αντιμέτωπα με τον ρατσισμό σε όλη τους τη ζωή. Σε μία ακόμα πράξη ρατσιστικής βίας, ο Τζεμίλ δολοφονείται από ένα μέλος σπείρας εθνικιστών πριν προλάβει να επιστρέψει στον αδελφό του, Ομάρ, το ρολόι που του έκλεψε. Τώρα, έστω και μετά θάνατον, ο Τζεμίλ θέλει να επιστρέψει το ρολόι εκεί που ανήκει. Η τρίτη αποστολή της Ζωής είναι να βρει τον δολοφόνο του Τζεμίλ που δεν συνελήφθη ποτέ και να τον πείσει να επιστρέψει στον Ομάρ το ρολόι που πήρε από τον Τζεμίλ όταν τον σκότωσε, να ομολογήσει και να ζητήσει συγχώρεση για τις πράξεις του.

  • Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Τάσος Παλαντζίδης, Γιώργος Κοψιδάς, Εύα Κέσσελρινγκ
  • Guest Starring: Ορέστης Χαλκιάς, Ιωσήφ Ιωσηφίδης
  • Special Guests: Πάνος Ιωαννίδης
  • Σενάριο: Δωροθέα Πασχαλίδου
  • Σκηνοθεσία: Δωροθέα Πασχαλίδου
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions

«Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης.» - Άρθρο 1ο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.

Αν είσαι θύμα ρατσιστικού εγκλήματος και σε απασχολεί οποιοδήποτε θέμα ψυχικής υγείας, εδώ πάντα θα υπάρχει χώρος και χρόνος για σένα.

Η γραμμή 10306 λειτουργεί δωρεάν και ανώνυμα όλο το 24ωρο και παρέχει υποστήριξη, πληροφόρηση και καθοδήγηση, εφόσον χρειάζεται, ώστε να γίνει η ψυχική υγεία προσβάσιμη σε όλους μας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μυτιλήνη: Στον Εισαγγελέα η γυναίκα που έβαλε φωτιά στον σύζυγο της (εικόνες)

Ληστεία - Ακρόπολη: Στη φυλακή ο ανήλικος που μαχαίρωσε τον 18χρονο

2022: Πρωτογενές πλεόνασμα - “έκπληξη” στον Προϋπολογισμό


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Χθες 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο