LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Μαρτίου 2023 16:27

“The 2Night Show”: Οι καλεσμένοι της Τρίτης (εικόνες)

Δύο καλλιτέχνες υποδέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο  “The 2Night Show” της Τρίτης.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΑΝΤ1

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Σόλωνα Τσούνη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που φέτος τον απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», περιγράφει πώς, ενώ ξεκίνησε για σπουδές στις Ιχθυοκαλλιέργειες, τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει τον κρυφό του πόθο για την υποκριτική. Μεταξύ άλλων, θυμάται την πρώτη του θεατρική εμφάνιση στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου και περιγράφει το «δέσιμο» με την τηλεοπτική του οικογένεια στο «Σόι μας». Πόσο άλλαξαν τα σχόλια του κόσμου, μετά την επιλογή του να πειραματιστεί σε «αντιπαθείς» ρόλους; Τι ανακάλυψε για τον εαυτό του, μαζεύοντας κάποια εποχή σταφύλια, σε χωράφια της Γαλλίας; Επίσης, μιλάει με πάθος για το «άγνωστο» ταλέντο του στη ζωγραφική και τη φωτογραφία, και για το ατελιέ που αποτελεί το καταφύγιό του. Τέλος, αναφέρεται στα θεατρικά του σχέδια και την εμπειρία του ως «φωνή» του πρίγκιπα Χάρι στο βιβλίο «Reserva». 

The 2Night Show - Σόλων Τσούνης

The 2Night Show - Σόλων Τσούνης                                                                 

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και ο Χάρης Ακριτίδης. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μοιράζεται συγκλονιστικές, αλλά και άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του. Μιλάει για την πρόωρη γέννησή του, το «αεροβάπτισμα», τα φτωχικά, αλλά γεμάτα αγάπη παιδικά χρόνια, για το πρώτο του επάγγελμα ως μηχανικός αυτοκινήτων, καθώς και για τη γυναίκα της ζωής του, που τον στήριζε πάντα. Για ποιο λόγο τον κορόιδευαν οι συμμαθητές στο σχολείο; Πώς βρέθηκε από τα συνεργεία αυτοκινήτων στις πίστες των νυχτερινών κέντρων; Γιατί δεν έχει βαφτιστεί κανονικά και πότε σκοπεύει να το κάνει; Επίσης, μιλάει για τη δυνατή σχέση του με τον Σταμάτη Γονίδη και το «συλλεκτικό» σκαραβαίο που του έφτιαξε, ενώ θυμάται  με συγκίνηση την τραγική βραδιά που έφυγε από τη ζωή ο καλός του φίλος, Παντελής Παντελίδης. Τέλος, με την αυθεντική λαϊκή φωνή του και  συντροφιά με τους μουσικούς του, ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια.

The 2Night Show - Χάρης Ακριτίδης

The 2Night Show - Χάρης Ακριτίδης

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 23:30

Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές: Οι κρίσιμες ημερομηνίες πριν και μετά την 21η Μαΐου

Καιρός: Χιονοστιβάδα στην Πάρνηθα (βίντεο)

Στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι


 

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)Τρίτη 16 Απριλίου 2024 17:56 | Ειδήσεις

Τέσσερις μέρες αγωνίας πέρασε το ζευγάρι που είχε χαθεί μέσα στα χιονισμένα βουνά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός: βροχές και καταιγίδες την Κυριακή18:58Νέος δικαστικός χάρτης - Δικηγόροι: Πανελλαδική αποχή προετείνει η ολομέλεια των ΔΣΕ18:44Πάτρα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε μάντρα - Νεκρός ο οδηγός18:31Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο