LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Φεβρουαρίου 2023 08:13

“The 2Night Show” - Μίνως Θεοχάρης: Έχω πετάξει πια αυτό το βάρος, ας μην με αποδεχτούν όλοι (βίντεο)

"Στους γονείς μου δεν άφησα και πολλά περιθώρια είναι η αλήθεια" παραδέχθηκε ο Μίνως Θεοχάρης.

The 2Night Show - Μίνως ΘεοχάρηςΟ Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2Night Show", τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας, στον ΑΝΤ1. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική δουλειά που έχει κάνει με την πάροδο του χρόνου με τον εαυτό του και την αποδοχή από την οικογένεια του.

Ειδικότερα, ο Μίνως Θεοχάρης εξομολογήθηκε σχετικά με τη φοβία του για τους ανθρώπους και τις ανθρώπινες σχέσεις πως «τον έχω παιδέψει πάρα πολύ τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι είμαι σε μια φάση ζωής πια που θέλω να βγάλω αυτό το βάρος από πάνω μου, ένα βάρος που έχω εγώ βάλει κυρίως. Είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία και πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε πράγματα που μπορεί να μην ήμουν έτοιμος. Είχα μεγάλο φόβο με τους ανθρώπους. Ναι μεν όταν είμαι σε μια παρέα και βγαίνω έξω από το σπίτι θέλω να περάσω καλά και να περάσουν και οι άνθρωποι γύρω μου καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν κλείνομαι… κλείνομαι βάρβαρα».

The 2Night Show - Μίνως Θεοχάρης

Σχετικά με το bullying που δέχτηκε στο σχολείο ανέφερε πως«Στο σχολείο έχανα τις πρώτες ώρες για τα παραπάνω κιλά μου. Απέφευγα το σχολείο με έναν τρόπο. Δεν καταλάβαινα τότε τι ήταν αυτό που πάθαινα αλλά ήταν πολύ σκληρό. Η μόνη λύση για να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό είναι να ξυπνάς κάθε μέρα και να αποφασίζεις πως θα είσαι καλά. Για τους ανθρώπους δηλαδή που έχουν υποστεί τραύμα, οποιουδήποτε τύπου γιατί δεν είναι και μετρήσιμο πόσο έχει τραυματιστεί ο καθένας μας και για ποιο λόγο, για να το ξεπεράσεις θέλει απόφαση».

«Δεν με απασχολεί πια αν με έχουν αποδεχθεί οι άλλοι. Ας φύγουμε από αυτό, ας βγάλουμε ένα ένα τα βάρη. Ένας βάρος που είχα ήταν να με αποδεχθούν και να με αγαπάνε και να με θέλουν όλοι. Αυτό πια το έχω πετάξει και δεν υπάρχει. Ας μην με αποδεχτούν όλοι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μίνως Θεοχάρης στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Οι γονείς μου με αποδέχθηκαν, δεν άφησα και πολλά περιθώρια είναι η αλήθεια. Αυτό το κομμάτι το έχω λύσει πολύ νωρίς και έχω μια οικογένεια υπέροχη που με αγαπάει και είναι πολύ τρυφερή μαζί μου ευτυχώς».


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Σήμερα 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΣήμερα 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Σήμερα 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο