LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2023 11:01

Κούγιας: Ο Μπιμπίλας είναι ιέρεια του #MeToo - Ο Λαζόπουλος θα έχει πρόβλημα, αν δεν…

Τι είπε ο ποινικολόγος στην εκπομπή “Το Πρωινό” για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την «καφετζού» μητέρα του Μάνου  Δασκαλάκη, για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Το Πρωινό - Αλέξης Κούγιας

Για την εξέλιξη της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας πως η κατηγορούμενη και ο εν διαστάσει σύζυγος της, δεν έχουν επαφές, σχολιάζοντας δηκτικά και τις ερωτικές προτάσεις  του Μάνου Δασκαλάκη με αναφορά σε εσώρουχα.

Όπως είπε, οι δυο τους έζησαν χρόνια μαζί, χρόνια έρωτα και εκτίμησης και δεν ξέρει ποιος παρέσυρε τον Μάνο Δασκαλάκη, ώστε να δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας για την δολοφονία των παιδιών του. Απαντώντας δε σε όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ασχολιόταν με καφετζούδες και ήθελε να του κάνει μάγια, παίρνοντας κρυφά το σπέρμα του, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, ενώ μειδιώντας προσέθεσε ότι «η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη είναι η μεγαλύτερη καφετζού της Πάτρας. Σκεφθείτε πόσους καφέδες έχει πει στην νύφη της…».

Ακόμη, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε ότι «ο Λάκης Λαζόπουλος ασχολείτο επί 8 χρόνια μαζί μου. Με έλεγε κοντό, με έλεγε διεφθαρμένο, έλεγε ότι η σφαίρα που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο έπρεπε να βρει εμένα. Είναι τυχερός που δεν είμαι κοσμικός, όπως εκείνος και δεν συχνάζω στα εστιατόρια του Κολωνακίου και μετά δεν βγαίνω στο Γκάζι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι πως θα με αντιμετωπίσει. Εύχομαι πάντα όταν τον συναντώ να σκέφτομαι τα παιδιά μου… Τελευταία ο κ. Λαζόπουλος λέει και για τα παιδιά μου, θα έχει πρόβλημα στην ζωή του αν δεν σταματήσει να ασχολείται για τα παιδιά μου».

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς είπε ότι πλέον η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις μηνύσεις από τον ηθοποιό, ως ιέρεια του #MeToo όπως την αποκάλεσε, φράση που χρησιμοποίησε και για τον Σπύρο Μπιμπίλα!

Όπως είπε, ο Σπύρος Μπιμπίλας εκμεταλλεύθηκε την δημοσιότητα από τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ μειδιώντας αποκάλεσε και τον Σπύρο Μπιμπίλα ως «ιέρεια του #MeToo στην Ελλάδα»!

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Νεκρός υπερήλικας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Φλόριντα - Αλιγάτορας: Η στιγμή της επίθεσης σε 85χρονη (βίντεο)

“The 2Night Show” - Λέων Γιοχάη: το “DRAGON’S DEN” και το “χρυσό” κολάρο για σκύλους (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Χθες 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο