LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 19 Φεβρουαρίου 2023 18:30

Σαμαράς: η αγάπη για την πατρίδα, η παράταξη και οι εκλογές (εικόνες)

Δεκτός με ενθουσιασμό έγινε ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε εκδήλωση του Δημήτρη Βαρτζόπουλου, στην Θεσσαλονίκη.

Αντώνης Σαμαράς - Βαρτζόπουλος Δημήτρης

Στις δύο αγάπες του, την αγάπη για την πατρίδα και την αγάπη για την παράταξη, αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" για την παρουσίαση του βιβλίου βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, με τίτλο "Τι πρέπει και μπορούμε να κάνουμε".

"Αυτό που μας συνδέει όλους εδώ μαζί είναι οι δύο αγάπες. Πάνω από όλα, το υπέρτατο κριτήριο για τα πάντα, η αγάπη για την πατρίδα. Μισός Σαλονικιός, επειδή η μάνα μου στο Ντεπό μεγάλωσε, αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ότι η λέξη Θεσσαλονίκη, η λέξη Μακεδονία δημιουργεί όλους τους αναγκαίους συνειρμούς για να είσαι υπερήφανος Έλληνας πατριώτης", είπε ο κ. Σαμαράς.

Αντώνης Σαμαράς - Βαρτζόπουλος Δημήτρης

Αντώνης Σαμαράς - Βαρτζόπουλος Δημήτρης

Συνέχισε λέγοντας "Η δεύτερη αγάπη είναι η αγάπη για την παράταξη. Την πατρίδα την αγαπάμε για αυτό που είμαστε και είμαστε υπερήφανοι, είμαστε ο σπόρος που δεν πεθαίνει ποτέ. Για την παράταξη έχουμε μάθει από παλιά, όταν χρειαζόταν από το χαράκωμα, μέχρι τελευταία να δίνουμε τις μάχες, με ευπρέπεια και πάντοτε γνωρίζοντας ότι αυτή η παράταξη είναι πάντα για τα δύσκολα. Και αυτή τη στιγμή εγώ αισθάνομαι υπερηφάνεια βλέποντας όλους εσάς και αναγνωρίζοντας ότι χωρίς εσάς δεν υπάρχει τίποτα στην παράταξη, αισθάνομαι ιδιαίτερη περηφάνια γιατί ξέρω ότι θα δώσετε αυτό τον αγώνα και πάλι όπως πρέπει, για την Ελλάδα και για την Ιδεολογία μας".

Ψηφοφόροι και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας γέμισαν το Βελλίδειο και επιφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή, με χειροκροτήματα, στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έξω από το "Βελλίδειο" και μέσα στην αίθουσα.

Στη μεγάλη συμμετοχή αναφέρθηκε και ο κ. Σαμαράς, ο οποίος για τον βουλευτή και συγγραφέα Δημήτρη Βαρτζόπουλο είπε ότι τον συνδέουν δεσμοί πολύχρονης φιλίας, είναι και αυτός για τα δύσκολα και ένας από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές στον αγώνα της παράταξης.

Αντώνης Σαμαράς - Βαρτζόπουλος Δημήτρης

Αντώνης Σαμαράς - Βαρτζόπουλος Δημήτρης

Στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας απευθύνθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας:"Καλωσορίζω τον πρωθυπουργό που στα πολύ δύσκολα κράτησε την Ελλάδα όρθια, τον πρωθυπουργό που σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας, με σημαντικό πολιτικό και προσωπικό κόστος, έβαλε τις προϋποθέσεις για να μπορεί σήμερα η οικονομία να πηγαίνει μπροστά, η Ελλάδα να αναπτύσσεται και η κοινωνία να ευημερεί. Καλωσορίζω, όμως, και τον πρωθυπουργό εκείνο που διαχρονικά και με συνέπεια υποστηρίζει τα εθνικά μας δίκαια, την ιστορική αλήθεια, την ελληνικότητα και τη μοναδικότητα της Μακεδονίας".

Στην προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά, όταν ήταν πρωθυπουργός, για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, όπως και στην επιτυχία της σημερινής κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως είπε, την αντιμετώπιση των πολλαπλών και μεγάλων κρίσεων.

Αντώνης Σαμαράς - Βαρτζόπουλος Δημήτρης

Αντώνης Σαμαράς - Βαρτζόπουλος Δημήτρης

"Ελληνα πατριώτη, Αντώνη Σαμαρά, μην σας μένει καμία αμφιβολία ότι και οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας αναγνωρίζουν την εθνική σας προσφορά και σας χρωστάμε", τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Ιγνάτιος Καιτεζίδης.

Για το βιβλίο του Δημήτρη Βαρτζόπουλου,μίλησαν ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νίκος Παπαϊωάννου και ο διεθνολόγος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Στην ομιλία του ο κ. Βαρτζόπουλος τόνισε ότι η ανάπτυξη της Θράκης είναι αυτή που θα ενισχύσει την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας έναντι του εξ ανατολών κινδύνου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές της Ν. Δ. Έλενα Ράπτη, Κώστας Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Θεόδωρος Καράογλου, Διονύσης Σταμενίτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήμαρχοι περιφερειακών Δήμων, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν. Δ. Ζήσης Ιωακείμοβιτς, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων κ.α.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκι - Γκιννής: Ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (εικόνες)

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: το τρισάγιο στο Τατόι και τα αποκαλυπτήρια του τάφου

Χανιά: Θρήνος για τον καταδρομέα που σκοτώθηκε σε τροχαίο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο