LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2023 17:02

Ουκρανία - Πυραυλική επίθεση: H Μολδαβία συνεχίζει να εντοπίζει συντρίμμια στην επικράτεια της

Είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά από τον Νοέμβριο που εντοπίζονται συντρίμμια πυραύλων στη Μολδαβία από την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία τον περασμένο Φεβρουάριο.

AP - Ουκρανία - πόλεμος

(εικόνα αρχείου)

Συντρίμμια πυραύλων εντόπισε για ακόμα μία φορά στο βόρειο τμήμα της χώρας η αστυνομία της χώρας ώρες μετά τη νυχτερινή ρωσική επίθεση με πυραύλους στη γειτονική Ουκρανία.

Τα συντρίμμια βρέθηκαν κοντά στα σύνορα της Μολδαβίας με την Ουκρανία, στο χωριό Λάργκα, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά από τον Νοέμβριο που εντοπίζονται συντρίμμια πυραύλων στη Μολδαβία από την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία τον περασμένο Φεβρουάριο, αναφέρει το Reuters.

Οι αρχές της Ουκρανίας ανακοίνωσαν ότι η χώρα υπέστη νέους ρωσικούς βομβαρδισμούς με πυραύλους και UAVs κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της άμαχη και να καταστραφούν κατοικίες. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανέφεραν ότι οι 16 από τους 32 πυραύλους που εκτόξευσαν στρατιωτικά αεροσκάφη και πολεμικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα καταρρίφθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Τεντόγλου: “Ήταν προσβολή” η ακύρωση για τα παπούτσια

Σεισμός - Τουρκία: Διάσωση 12χρονου μετά από 260 ώρες (βίντεο)

Πέτρου Ράλλη: Φωτιά σε αυτοκίνητο (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικα 17:15Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:02Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο