LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2023 22:48

Βόλεϊ - Super Cup: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στο βόλεϊ ανδρών κατέκτησε ο Παναθηναϊκός. Ποιος παίκτης αναδείχθηκε MVP.

Βόλεϊ - Super Cup - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στο βόλεϊ ανδρών κατέκτησε ο Παναθηναϊκός. Οι πρωταθλητές «Πράσινοι» επικράτησαν 3-1 του κυπελλούχου ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο στον τελικό του Σούπερ Καπ, κατακτώντας για δεύτερη φορά τον συγκεκριμένο τίτλο. MVP αναδείχηκε ο 33χρονος Κουβανός Φερνάντο Ερνάντεζ.

Τα σετ: 25-20, 32-34, 25-19, 25-22

Βόλεϊ - Super Cup - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Βόλεϊ - Super Cup - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Κόβαρ 22 (18/29 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 68% υπ. - 28% άριστες), Πετρέας 6 (5/7 επ., 1 μπλοκ), Γιάκομπσεν 2 (2 μπλοκ), Ρανγκέλ 7 (5/9 επ., 2 μπλοκ), Φράγκος 10 (10/28 επ., 50% υπ. - 11% άριστες), Ερνάντεζ 28 (21/40 επ., 5 άσοι, 2 μπλοκ) / Ζήσης (λ, 64% υπ. - 36% άριστες), Μπάσης.

ΠΑΟΚ (Γιόσκο Μιλενκόσκι): Γιόρνα 8 (7/10 επ., 1 μπλοκ, 50% υπ. - 25% άριστες), Κόστα 9 (6/12 επ., 3 μπλοκ), Γουόλς 2 (1/1 επ., 1 μπλοκ), Βουλκίδης 8 (6/12 επ., 2 μπλοκ), Ράπτης 13 (11/27 επ., 2 μπλοκ, 36% υπ. - 14% άριστες), Βαν Ντε Ντρις 21 (18/39 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ) / Κοκκινάκης (λ, 62% υπ. - 24% άριστες), Ηλίας, Σωτηρίου 1 (1/3 επ.), Γάτσης, Τακουρίδης, Μπούτος 1 (1/1 επ.).

Βόλεϊ - Super Cup - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ξεκινάω λέγοντας πως σήμερα είναι μία μέρα που το ελληνικό βόλεϊ έχασε έναν μεγάλο παίκτη και πολλοί έναν καλό φίλο. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και ποιοτικό. Είμαι διπλά χαρούμενος, αφενός γιατί έχουμε μία σειρά παιχνιδιών που νικάμε αυτόν τον σπουδαίο αντίπαλο, αφετέρου γιατί ήταν τόσο μεγάλη η θέληση και η δίψα των παικτών μου και κάτω από δύσκολες συνθήκες ξεπέρασαν κάθε πρόβλημα. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει τέσσερα παιχνίδια, γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ο Π.Α.Ο.Κ. αντέστρεψε τους ακραίους και μας δημιούργησε ένα πρόβλημα στο πως θα τον αντιμετωπίσουμε και κρίθηκαν όλα στις λεπτομέρειες. Όποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού και του ελληνικού βόλεϊ αν θυμάται τον Παναθηναϊθκό πριν κάποια χρόνια, θα ξέρει ότι δεν βλέπαμε καν τους τελικούς. Σε αυτή τη φάση θέλουμε να είμαστε στους τελικούς. Αν το κάνουμε, κάποιον θα κερδίσουμε, από κάποιον θα χάσουμε. Όλα τα άλλα θα έρθουν».

Βόλεϊ - Super Cup - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι τόνισε: «Παίξαμε μέχρι το τέλος όσο μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα και είναι καλύτερος αυτή τη χρονική περίοδο. Σε κάποια σημεία είχαμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε αρκετά τακτικά λάθη και δώσαμε σχεδόν ένα σετ από το σέρβις μας. Είναι αδύνατο να νικήσεις με αυτό το τρόπο μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει δρόμος, έχουμε το πρωτάθλημα αλλά πρέπει κάτι να αλλάξουμε. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας έκαναν κάποιες μεταγραφές. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα βρούμε το πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω αν θα κάνουμε μεταγραφές και θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για το επόμενο βήμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Τόπαλος: Η ιατροδικαστική έκθεση, η έρευνα και οι πρώτες καταθέσεις

Βόλος: Βρέθηκε νεκρή με το εσώρουχο και μια τούφα τρίχες στο χέρι

Νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα: Στην φυλακή η μητέρα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)Σήμερα 19:24 | Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τόνισε ότι ο στατιστικός κίνδυνος εκδήλωσης παρενεργειών ήταν εξαρχής πολύ χαμηλός.

Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσειςΣήμερα 17:28 | Ειδήσεις

Φεύγουν όπως, όπως εξαντλημένοι οι Παλαιστίνιοι από τη Ράφα που βομβαρδίζεται. Νέος ομαδικός τάφος βρέθηκε σε νοσοκομείο. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες19:00Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσεις18:05ΔΥΠΑ – Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων17:51Μητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”17:38Μεσσηνία: 6χρονη στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου17:25Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Οργή συγγενών για "ειδική" μεταχείριση του κατηγορούμενου17:11ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: μαίνεται η κόντρα για τους “υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά” 16:58Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισής του από τον Εισαγγελέα Εφετών16:44Μεσαρά: Απανωτά περιστατικά ξυλοδαρμών – Ένα άτομο στο νοσοκομείο 16:30ΟΣΕ: Εγκρίθηκε η συντήρηση του συστήματος ραδιοεπικοινωνίας GSM-R 16:17Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία16:04Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: έκκληση για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε γυναίκα15:50Πετρούπολη - Απόπειρα ανθρωποκτονίας: Συνελέφθη στην Γαλλία ο δράστης 15:36Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”15:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο