LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 03 Ιανουαρίου 2023 16:30

Λάρισα: Κατσαρίδα βρέθηκε σε αυτί γυναίκας

Ότι μία κατσαρίδα είχε μπει στο αυτί της διαπίστωσε μία γυναίκα που πήγε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους.

κατσαρίδα

Σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκαν να επέμβουν σήμερα το πρωί οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (ΠΓΝΛ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, στο ΠΓΝΛ έφτασε με ασθενοφόρο γυναίκα από τη Δομή Μεταναστών στο Κουτσόχερο, παραπονούμενη για πόνους στο αυτί. Όπως προέκυψε όμως στη συνέχεια μέσα στο αυτί της νεαρής γυναίκας βρίσκονταν μια κατσαρίδα!

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατσαρίδα φαίνεται να εισχώρησε και να «εγκλωβίστηκε» στη μαντήλα της γυναίκας το βράδυ που αυτή κοιμόταν. Το πρωί αισθανόταν πόνους και ακολούθως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Δομή.

Όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΛ, έγινε γνωστή και η αιτία του πόνου, με τους γιατρούς να αφαιρούν την κατσαρίδα και τη γυναίκα στη συνέχεια να επιστρέφει στη Δομή, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία.

Πηγή: larissanet.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα: Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων

Καιρός: Επιμένουν και την Τετάρτη οι ομίχλες

Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 180 σημεία

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40Greek Mafia: Φωτογραφίες και στοιχεία των εκτελεστών του Σκαφτούρου08:27Εορτολόγιο - Μεγάλη Πέμπτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου08:27Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της08:26Ο καιρός του Πάσχα08:13Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία08:00Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:46ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη07:07Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο