LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 07 Δεκεμβρίου 2022 10:08

Γυναίκα έπεσε θύμα “ερωτικής παγίδας” από ανδρόγυνο

Πώς ενεπλάκη στην υπόθεση ακόμη μια γυναίκα και πως στήθηκε η μηχανορραφία, με στόχο την εξαπάτηση του θύματος, με στόχο τις οικονομίες της.​

Σεξ - έρωτας - ζευγάρι

Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία εις βάρος τριών αλλοδαπών, συγγενών, προσέφυγε χθες μια ημεδαπή κάτοικος Θεσσαλονίκης. Με την αγωγή της διεκδικεί αποζημίωση ύψους 50.154,65 ευρώ νομιμοτόκως και την διάρρηξη της μεταβίβασης του ποσού αυτού από τον πρώτο εναγόμενο προς την τρίτη εναγόμενη (ή και οποιονδήποτε άλλον) και κατ’ επέκταση την απόκτηση τουριστικού λεωφορείου από αυτήν. Επιπλέον διεκδικεί αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη.

Η ημεδαπή, κάτοικος Γερμανίας, όπου μετέβη σε νεαρή ηλικία ως μετανάστρια, διατηρώντας εκεί κατάστημα εστίασης, κατάφερε, να δημιουργήσει με πολύ σκληρή δουλειά μια ελάχιστη περιουσία

Είναι χωρισμένη, έχοντας μεγαλώσει μόνη της δύο παιδιά και με τον πρώτο εναγόμενο γνωρίστηκε το έτος 2015 οπότε και διατηρούσαν από τότε έως και πρόσφατα μια ρομαντική - συντροφική σχέση κυρίως εξ αποστάσεως.Ο εναγόμενος διέμενε μόνιμα στη Ρόδο. Επειδή η Ρόδος της άρεσε αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι προκειμένου τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της, να το χρησιμοποιούν για παραθερισμό, ιδίως κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο εναγόμενος την ενημέρωσε ότι βρήκε ένα ακίνητο στην πόλη της Ρόδου σε καλή τιμή, παρουσιάζοντας το ως ευκαιρία, το οποίο ωστόσο ήταν κατάστημα και θα έπρεπε -εφόσον αγοραστεί- να μετατραπεί η χρήση του σε κατοικία. Ξεκίνησε τις ενέργειες για την αγορά στο όνομά της (επικοινωνίες με μεσίτες, μηχανικούς, δικηγόρους, έρευνες κτηματολογίου κ.λπ).
Αρχικά, στις 14/ Δεκεμβρίου 2021 του έδωσε 2.000 ευρώ προκειμένου να πληρώσει έξοδα και αρχές Μαρτίου ήρθε στη Ρόδο προκειμένου να δει το ακίνητο και να γνωρίσει τον ιδιοκτήτη.

Μετέβησαν σε συμβολαιογράφο ενώ ανέλαβε 45.000 ευρώ προκειμένου να πληρώσει το ακίνητο ενώ όταν έφτασαν στη συμβολαιογράφο, εκείνη τους ενημέρωσε ότι δεν ήταν έτοιμα όλα τα έγγραφα προκειμένου να καταρτιστεί το συμβόλαιο.
Καταρτίστηκε συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο στον πρώτο εναγόμενο για την αγορά καθώς η ενάγουσα έπρεπε να φύγει από το νησί και το ίδιο βράδυ του παρέδωσε τα 45.000 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης χρημάτων με υπόλοιπο 5.000 περίπου, προκειμένου να προβεί σε εξοφλήσεις τυχόν εξόδων που θα προκύψουν για τους σκοπούς της μετέπειτα της επισκευής του ακινήτου.

Πιστωτική κάρτα

Αργότερα, το ίδιο βράδυ και ενόσω βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στη Γερμανία, ένιωθε πως «κάτι δεν πήγαινε καλά» και κατάλαβε ότι η ενέργεια της να δώσει στον εναγόμενο τα χρήματά της σε μετρητά, δεν ήταν ασφαλής. Έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει άμεσα το αεροδρόμιο και να μεταβεί στο σπίτι του προκειμένου να του ζητήσει τα μετρητά καθώς και την κάρτα.
Μεταβαίνοντας εκεί βρήκε τον εναγόμενο με τη σύζυγο του (κρυμμένη μάλιστα κάτω από τα σκεπάσματα), για την οποία ειρήσθω εν παρόδω, της είχε ορκισθεί ότι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που ενέτεινε τις υποψίες της ότι την κοροϊδεύει.
Εκεί του ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να της δώσει πίσω άμεσα τα χρήματα και την κάρτα ανάληψης.

Όπως εκθέτει τόσο εκείνος όσο και η σύζυγος του με φωνές και ύβρεις την έδιωξαν κακήν κακώς από την κατοικία τους, αρνούμενος να της επιστρέψει τα χρήματα.Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ο εναγόμενος, χωρίς την άδεια και την έγκριση της και αφότου πλέον είχεεπιστρέψει στη Γερμανία, από τις 18-03-2022 έως και τις 29-03-2022 (οπότε και ακύρωσε την κάρτα), είχε προβεί σε αγορές και αναλήψεις συνολικής αξίας 3.154, 65 ευρώ.Στις έκτοτε μεταξύ τους συνομιλίες και όταν επιμόνως του ζητούσε να της επιστρέψει τα χρήματα, εκείνος αρχικά μεν «αδιαφορούσε», στη συνέχεια ισχυριζόταν ότι δήθεν «του τα είχε κάνει δώρο», και έπειτα της υποσχόταν ότι θα της τα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, αποδεχόμενος μεν την ενοχή του, χωρίς ωστόσο από τότε και μέχρι σήμερα να έχει προβεί στην υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης. Εν τέλει, και όπως αποδείχθηκε, οι εναγόμενοι είχαν συνεννοηθεί και οργανώθηκαν μεταξύ τους ώστε να της αποσπάσουν τα χρήματα, με τα οποία στη συνέχεια αγόρασαν από κοινού μεταχειρισμένο τουριστικό λεωφορείο.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Μάνος Τεχνίτης.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες: Ο Βασίλης δεν ήθελε να πάει σχολείο την Δευτέρα - Η αδελφή του τον έψαχνε στο προαύλιο

16χρονος - Κούγιας: Οι όροι για να αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού και οι “κλαρινογαμπροί” (βίντεο)

Ενδοοικογενειακή βία - Βόλος: Επιτέθηκε στη γυναίκα του με τσεκούρι


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Μπάρμπαρα” - ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για πυκνές χιονοπτώσεις και στην ΑττικήΣήμερα 12:03 | Ειδήσεις

Αναλυτική πρόγνωση για τις περιοχές που θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Προειδοποίηση για παγετό.

Σεισμός στην Τουρκία - ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης: το C-130 με τους διασώστες γυρίζει στην ΑθήναΣήμερα 12:59 | Ειδήσεις

Τι συνέβη και επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα το αεροσκάφος που μεταφέρει την δεύτερη ελληνική αποστολή διασωστών.

Σεισμός σε Τουρκία - Συρία: εφιαλτικός ο απολογισμός για τα θύματαΣήμερα 08:47 | Ειδήσεις

Ανείπωτη η οδύνη για την βιβλική καταστροφή απο τον χορό των Ρίχτερ. Φόβοι για πολλαπλασιασμό των θυμάτων, καθώς εκτιμάται ότι χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν εγκωλβισμένοι στα χαλάσματα.

Σεισμός στην Τουρκία: διασώστες δίνουν νερό με καπάκι σε παιδί κάτω από τα χαλάσματα (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Οι συγκινητικές εικόνες από την προσπάθεια των διασωστών κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σεισμός στη Συρία: εικόνες από drone δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής (βίντεο)16:43ΚΥΣΕΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στο Μαξίμου16:29Κακοκαιρία - Αυτοκίνητο: Πως απομακρύνω εύκολα τον πάγο από τα τζάμια16:16“Παγιδευμένοι”: sneak preview από το επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)16:02Μίλαν – Ιμπραΐμοβιτς: Η μεγάλη επιστροφή για τον Σουηδό15:49Απάτη: “Εξαφάνιζε” τα αυτοκίνητα που του έδιναν να πουλήσει!15:36Χανιά: Καταδικάστηκαν 4 αστυνομικοί για ξυλοδαρμό πολίτη15:22Κοτόπουλο με ρύζι στον φούρνο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 15:08Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 39χρονος που πυροβόλησε διαρρήκτη στο σπίτι του14:55Τηλεκπαίδευση: Κόντρα Κεραμέως - Φίλη για τα μαθήματα14:42“Το Πρωινό” - Τσιάρτας: Εκτιμώ την μητέρα μου, αλλά αποφασίζω με βάση τις απόψεις μου (βίντεο)14:28Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Χιονοκαταιγίδα σε Βόλο και Πήλιο14:15Τσίπρας: Ο καημός του Μητσοτάκη είναι να πάρει τις ψήφους των ακροδεξιών14:01Τουρνουά Λιντς - Σάκκαρη: Πρεμιέρα με το δεξί 13:47Σεισμός σε Τουρκία - Συρία: Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και ο ΕΕΣ στέκονται δίπλα στους πληγέντες13:34Πισπιρίγκου - Κούγιας: οι γιατροί έδωσαν κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, αλλά… (βίντεο)13:21Σεισμός στην Τουρκία - ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης: το C-130 με τους διασώστες γυρίζει στην Αθήνα13:08Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης και οι αντιφάσεις (βίντεο)12:54Πέθανε ο Μανούσος Βολουδάκης12:41Σεισμός στην Τουρκία: διασώστες δίνουν νερό με καπάκι σε παιδί κάτω από τα χαλάσματα (βίντεο)12:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο