LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2022 21:55 | Ανανέωση: 05 Δεκεμβρίου 2022 22:01

Εξάρχεια: επίθεση σε διμοιρία ΜΑΤ (εικόνες)

Άγνωστοι πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Σκηνικό "πολέμου" έχει δημιουργηθεί στην περιοχή των Εξαρχείων, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ.

Πιο συγκεκριμένα, τα επεισόδια στα Εξάρχεια εντείνονται στις οδούς Εμμανουήλ Μπενάκη και Χαριλάου Τρικούπη, με τους αγνώστους να πετούν μολότοφ και πέτρες προς τα ΜΑΤ και οι αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με δακρυγόνα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Υπενθυμίζεται, ότι στα Εξάρχεια βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας για το αιματηρό περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε 16χρονο που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από καταδίωξη καθώς είχε κλέψει καύσιμα αξίας 20 ευρώ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ένταση, δακρυγόνα και μολότοφ στην Καμάρα

Παρόμοια σκηνικά και στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές έξι ατόμων, μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, μετά την ένταση που επικράτησε σε συγκέντρωση και πορεία ατόμων από τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο στο κέντρο της πόλης.

Η κινητοποίηση έγινε για το περιστατικό με τον 16χρονο που πυροβολήθηκε κατά την διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικό.

Ενταση επικράτησετο βράδυ της Δευτέρας και στην Καμάρα όταν άτομα από τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας στην Εγνατία οδό για το σημερινό περιστατικό με τον 16χρονο που πυροβολήθηκε κατά την διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικό. Είχε προηγηθεί κάλεσμα για συγκέντρωση στο χώρο λίγο πριν από τις 8 μμ και σύμφωνα με την Αστυνομία περισσότερα από 1500 άτομα συμμετείχαν στην πορεία με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Λίγα λεπτά με την έναρξή της, ομάδα κουκουλοφόρων πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αναποδογύρισαν κάδους στο οδόστρωμα κι έβαλαν φωτιά.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ - ΕΝΤΑΣΗ - 16ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών. Οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της πόλης μέσω της οδού Αγίας Σοφίας,Τσιμισκή Αριστοτέλους και Μητροπόλεως και επέστρεψαν στην πλατεία Αγίας Σοφίας όπου διαλύθηκαν.Στην διαδρομή κουκουλοφόροι έσπασαν βιτρίνες και προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας ενώ μια ομάδα ατόμων αποκόπηκε από το κυρίως σώμα της πορείας και κινήθηκε προς την παραλιακή λεωφόρο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ - ΕΝΤΑΣΗ - 16ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες - Νεκρός μαθητής: οι δύο συμπτώσεις της τραγωδίας

Θεσσαλονίκη - 16χρονος: η καταδίωξη, ο πυροβολισμός, τα επεισόδια και οι συλλήψεις (εικόνες)

Μυτιλήνη - δολοφονία Ερατούς: Ξέσπασε η μητέρα της όταν είδε τον δράστη - “Δολοφόνε, αυτοκτόνα”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο