LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Νοεμβρίου 2022 14:03 | Ανανέωση: 25 Νοεμβρίου 2022 14:35

Εμπρησμός στον Real Group: Νέα προθεσμία στον 27χρονο για να απολογηθεί

Nέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 27χρονος που φέρεται ως μέλος της οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας» η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία του Real Group τον περασμένο Ιούλιο.

ΦΩΤΙΑ - REAL FM - REAL NEWS

Την ερχόμενη Δευτέρα θα απολογηθεί τελικά ο 27χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στις εγκαταστάσεις της REAL τον περασμένο Ιούλιο.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή, ωστόσο ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία που έχουν συλλέξει σε βάρος του οι αρχές. Ο 27χρονος φέρεται ως μέλος της οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας» και συνελήφθη κατά την αστυνομική επιχείρηση στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για:

  • Εγκληματική οργάνωση (κακούργημα)
  • Εμπρησμός από πρόθεση κατ'εξακολούθηση και από κοινού (κακούργημα και πλημμέλημα)
  • Έκρηξη κατ'εξακολούθηση και από από κοινού από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο. (κακούργημα)
  • Κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών (πλημμέλημα)
  • Διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας μεγάλης αξίας (πλημμέλημα)
  • Παράνομη κατοχή όπλων (πλημμέλημα)
  • Άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση (πλημμέλημα)


Ειδήσεις σήμερα:

“Κιβωτός του Κόσμου” - Μητέρα 8χρονου: Κλείδωναν σε δωμάτιο χωρίς φως τα παιδιά με κορονοϊό (βίντεο)

Δίκη Φιλιππίδη: Η ένταση για τα “ερωτόλογα”, το πρόβλημα υγείας της Δροσάκη και η “πρόκληση” (βίντεο)

Συνελήφθη ο Trannos: Βρέθηκε όπλο στο αυτοκίνητο του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…Σήμερα 06:31 | Ειδήσεις

Το άκρως ειρωνικό σχόλιο του Τούρκου Υπουργού Άμυνας για τον Πρόεδρο της Γερμανίας που θα συναντηθεί σήμερα με τον Ερντογάν στην Άγκυρα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδώνΣήμερα 06:08 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση όμως τελικά απαγορεύτηκαν από την αστυνομία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο