LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Νοεμβρίου 2022 12:05

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Έκλεβαν καταλύτες με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις. Δύο συλλήψεις, αναζητούνται οι συνεργοί τους. 

Αυτοκίνητο - ΙΧ - ληστεία - κλέφτης

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 6 Νοεμβρίου, στο "Ελ.Βενιζέλος", από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, ένας 34χρονος και μια 25χρονη κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να κινούνται με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στους χώρους του εμπορικού πάρκου του αεροδρομίου και να προσπαθούν να αφαιρέσουν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα.

Ύστερα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες και το οποίο είχε ενοικιαστεί στο όνομα της 25χρονης. Αμέσως μετά το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος οδηγούσε, ενώ διέφυγαν οι συνεργοί του και αναζητούνται.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε σπίτι των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτων, πλήθος συμβολαίων για ενοικίαση αυτοκινήτων και τιμολόγιο για πώληση παλαιών σιδήρων και καλωδίων.

Οι φερόμενοι ως δράστες πωλούσαν άμεσα τους κλεμμένους καταλύτες προκειμένου να είναι αδύνατος ο εντοπισμός και η ταυτοποίησή τους.Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις κλοπής καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Σημειώνεται, ότι ο 34χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: Μαθητής έμεινε παράλυτος μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Θα γίνουμε η πρώτη χώρα που απαγορεύει λογισμικά παρακολούθησης

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Μπάιντεν – Τραμπ σε κρίσιμη μονομαχία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίαςΧθες 15:20 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι εντονότερες βροχοπτώσεις. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Πήλιο: Φωτιά στο ΜούρεσιΣήμερα 07:31 | Τοπικά Νέα

"Συναγερμός" σήμανε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και ενάέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥΣήμερα 08:02 | Ειδήσεις

Σοκ σε συγγενείς και συναδέλφους του προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Χαρέλα. Τον βρήκανε νεκρό μέλη της οικογένειας του μετά τον επιτάφιο.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή: “Αι Γενεαί Πάσαι” από Ελληνόπουλα της διασποράς ανά τον πλανήτη (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο