LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 04 Νοεμβρίου 2022 20:41

Πάτρα: αυνανιζόταν μπροστά σε μητέρες με τα παιδιά τους!

Αναστάτωση προκάλεσε στην Πάτρα νεαρός επιδειξίας. Μία μητέρα τον φωτογράφισε και εκείνος τράπηκε σε φυγή...

Πάτρα - επιδειξίαςΝεαρός επιδειξίας στο κέντρο της πόλης άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε διερχόμενες μητέρες, που συνόδευαν τα παιδιά τους στο 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Μία, μάλιστα, μητέρα κατάφερε και τον φωτογράφισε, εκείνος την είδε, «ντύθηκε», ανέβηκε γρήγορα στο μηχανάκι του κι εξαφανίστηκε.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι πολυσύχναστο τις πρωινές ώρες, καθώς από εκεί περνούν γονείς με τα παιδιά τους για να πάνε στο 3ο Δημοτικό.

Η αστυνομία της Πάτρας έλαβε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητά τον δράστη.

πηγή: pelop.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “EVA” - ΓΓΠΠ: Ενεργοποίηση του 112 και αυξημένη επιφυλακή

Βιασμός 12χρονης - Κολωνός: Νέα σύλληψη για την υπόθεση

Ρόδος: Απόδραση κρατούμενου από το Λιμεναρχείο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓεραπετρίτης: Νέα φάση στα ελληνοτουρκικά - Συμμόρφωση όλων στην Συμφωνία των ΠρεσπώνΣήμερα 11:28 | Ειδήσεις

Για μια καινούρια περίοδο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και για παραγωγική κανονικότητα, έκανε λόγο ο ΥΠΕΞ. Αυστηρό μήνυμα στην Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας.

Γυναικοκτονία - Κυριακή Γρίβα: “Η μητέρα της είναι στο ψυχιατρείο και ο δολοφόνος της προστατεύεται”Σήμερα 08:17 | Ειδήσεις

Σε τραγική κατάσταση είναι η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, ενώ η δικηγόρος της καταγγέλλει εκ νέου ευνοϊκή μεταχείριση του δράστη της γυναικοκτονίας της.

Κλοπή χρηματοκιβωτίου: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση, “χάθηκαν” 550000 ευρώ!Σήμερα 09:40 | Τοπικά Νέα

Πως οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος. Τι βρέθηκε στο σπίτι του άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως ο ιθύνων νους και εκ των δραστών της κλοπής με την "χρυσή λεία".

Γάζα: Χωρίς τέλος οι βομβαρδισμοί στη ΛωρίδαΣήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς τέλος στη Λωρίδα της Γάζας, με το Ισραήλ να επιχειρεί στην ισοπεδωμένη περιοχή και τους Παλαιστίνιους να μην έχουν καταφύγιο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γεραπετρίτης: Νέα φάση στα ελληνοτουρκικά - Συμμόρφωση όλων στην Συμφωνία των Πρεσπών11:34Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής11:21Μύκονος: Βίντεο από την φονική συμπλοκή έξω από μπαρ11:07Κλοπή χρηματοκιβωτίου: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση, “χάθηκαν” 550000 ευρώ!10:54Η Σάκκαρη “αποχαιρέτισε” το τουρνουά της Ρώμης10:40Κρήτη: Έπεσε νεκρός μπροστά στην κόρη του10:27Βόλος: Ηλικιωμένος απατεώνας “πούλαγε” δάνεια μέσω Facebook10:13Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις10:00“The 2Night Show” - Modern Cinderella: Η μητρότητα και τα social media (βίντεο)09:46Μητσοτάκης - Ερντογάν: οι συμφωνίες, η “ήπια” κόντρα και τα “ήρεμα νερά”09:31Θεσσαλονίκη: Νεκρή σε νοσοκομείο βρέθηκε αγνοούμενη γυναίκα09:18Ρίτα Χέιγουορθ: Η μυθική “Τζίλντα” και η τραγωδία του sex symbol09:04Αλεξανδρούπολη: 5χρονη το “έσκασε” από το σπίτι και τριγύριζε στην πόλη08:51Οπαδική βία: Προσαγωγές για την επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα08:37Γυναικοκτονία - Κυριακή Γρίβα: “Η μητέρα της είναι στο ψυχιατρείο και ο δολοφόνος της προστατεύεται”08:24Ρωσία: εκτροχιασμός τρένου από επίθεση ουκρανικών drones (εικόνες)08:10Χολέρα “θερίζει” την Υεμένη07:57Γάζα: Χωρίς τέλος οι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα 07:43“The 2Night Show”: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τη ζωή μακριά από τα “φώτα”07:30“Σκορπιός”: Συνελήφθη ο μεγαλύτερος διακινητής μεταναστών στην Ευρώπη 07:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο