LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2022 09:27 | Ανανέωση: 27 Οκτωβρίου 2022 11:41

Γουάλας: Στα Eurofighter “κουμπώνουν” και οι τουρκικοί πύραυλοι

Τι αναφέρει ο Υπ. Άμυνας της Βρετανίας, συνεχίζοντας το “παζάρι” με την Τουρκία, ως “αντίβαρο” στην άρνηση των ΗΠΑ να πουλήσουν F-16 στην Άγκυρα.

ΙΣΠΑΝΙΑ - EUROFIGHTER - ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας, Μπεν Ουάλας, επισκέφθηκε την Έκθεση «SAHA EXPO 2022» στην Τουρκία.

Κατά την περιήγηση του στην έκθεση, μιλώντας στο CNN Turk, ο Μπεν Γουάλας ρωτήθηκε εάν η Βρετανία θα αγοράσει τουρκικά drones.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, ο κ. Ουάλας απάντησε ότι «αυτή τη στιγμή, τα νέα μοντέλα UAV και TB2 θα ανοίξουν νέους δρόμους. Υπάρχουν στοιχεία που αλλάζουν το παιχνίδι. Είμαστε εδώ για διερεύνηση, όχι για αγορά. Η πόρτα είναι ανοιχτή. Θα επενδύσουμε και στην Πολεμική Αεροπορία».

Στην ερώτηση εάν η Τουρκία θα αγοράσει πολεμικά αεορσκάφη Eurofighter, ο Βρετανός Υπουργός είπε «Ανταλλάσσουμε πληροφορίες για το μέλλον. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον υπουργό Ακάρ. Μιλάμε για μελλοντικές επενδύσεις, αλλά ας μην κάνουμε εικασίες. Νομίζω ότι αυτά είναι από τα καλύτερα τζετ στον κόσμο. Το θετικό είναι ότι μπορείς να βάλεις τουρκικούς πυραύλους στο Eurofighter».

Όλα αυτά, στην σκιά των εμποδίων που βάζουν οι ΗΠΑ για την πώληση στην Τουρκία, πολεμικών αεροσκαφών F-16. 

Ειδήσεις σήμερα:

Η επιδότηση Νοεμβρίου για ρεύμα και φυσικό αέριο

Σεξουαλική επίθεση: Μποξέρ ο ανήλικος που καταγγέλλει ταγματάρχη

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός αγνοούμενος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων 12:04ΟΟΣΑ: Ανθεκτική παραμένει η ελληνική οικονομία 11:49Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής11:3610201 - ΕΛΑΣ: Σε λειτουργία η γραμμή για την προστασία ανηλίκων11:23Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά του11:09Ρέθυμνο: Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν όπλα, σφαίρες, ναρκωτικά και…. χιλιάδες κροτίδες (εικόνες)10:56Ιωάννινα: Ανήλικος στο νοσοκομείο μετά από καβγά10:42Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με νεκρή συνεπιβάτη μοτοσικλέτας (εικόνες)10:28Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο