LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2022 07:45 | Ανανέωση: 14 Οκτωβρίου 2022 07:53

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Μπαλάσκας: Σε λίγο θα “βρέχει” εντάλματα σύλληψης

Ποιες είναι οι ποινές που προβλέπονται για τους συλληφθέντες σύμφωνα με τον ποινκολόγο Θ. Μαντά. Σε ποια περίπτωση αντιμετωπίζουν τα ισόβια και σε ποια θα πέσουν στα «μαλακά».

Μπαλάσκας - Μαντάς - Καλημέρα Ελλάδα

Ο γνωστός ποινικολόγος, Θεόδωρος Μαντάς, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα»  κι αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, υπογράμμισε ότι η προβλεπόμενη ποινή για βιασμό σε ανήλικο κάτω των 12 ετών είναι τα ισόβια.

Σε αντίθεση, αν το δικαστήριο αποδεχτεί ότι δεν υπήρξε σωματική η ψυχολογική βία, τότε η προβλεπόμενη ποινή είναι ανάμεσα στα 10 και τα 15 έτη.

Ο κ. Μαντάς θεώρησε δεδομένο ότι η ανακριτική έρευνα θα επεκταθεί και στη λίστα των υποψήφιων «πελατών» της 12χρονης. Και για αυτούς είτε συνευρέθηκαν, είτε επιδίωξαν να συνευρεθούν με ανήλικη υπάρχει ποινικό αδίκημα.

Επίσης ο κ. Μαντάς είπε ότι όταν η υπόθεση φτάσει στη Δικαιοσύνη, θα εκδικαστεί από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο θα αποτελείται από 4 τακτικούς δικαστές και 4 ενόρκους.

Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, συμμετέχοντας στη συζήτηση είπε πώς τόσα χρόνια στο Σώμα, δεν έχει ξαναδεί τέτοια πράγματα και προέβλεψε ότι σύντομα «θα βρέχει εντάλματα σύλληψης».

Καλημέρα Ελλάδα - υπεύθυνη οίκου ανοχής 1

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εμφανίστηκε και η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία αρχικά είχε υποστηρίξει ότι ο 53χρονος έφερνε την 12χρονη στον οίκο ανοχής και τώρα υποστηρίζει πως ποτέ δεν έγινε αυτό και όλα γίνονταν έξω από τον οίκο ανοχής.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ: Νεκροί από πυροβολισμούς στην Βόρεια Καρολίνα (εικόνες)

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση του

“Ενώπιος Ενωπίω” - Μιμή Ντενίση: Το μεγάλο παράπονο, ο έρωτας με τον Φέρτη και η απώλεια του Τρίτση (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικη!21:04Τέμπη: Συγκίνηση στην απονομή του πτυχίου της Θώμης Πλακιά (βίντεο)20:48ΔΥΠΑ – Παιδικές κατασκηνώσεις: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 70000 vouchers20:33Φορτηγό έπεσε από τη γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη στη Θηβών20:18Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:04Θεσσαλονίκη: Καταδίκη γυναίκας που τραυμάτισε το σκυλί του συζύγου της19:49Πάτρα: 15χρονος έσβηνε τσιγάρα σε ανήλικη19:35Νομική: Ντοκουμέντο από τους δράστες της επίθεσης (βίντεο)19:21Θεσσαλονίκη: Μαθητής το έσκασε από το σχολείο του19:07ΕΟΔΥ: 1 θάνατος από κορονοϊό και 47 νέες εισαγωγές την τελευταία εβδομάδα 18:53Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)18:39Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο TikTok για την κατάληψη στη Νομική (βίντεο)18:26Ηλιούπολη: Επεισοδιακή καταδίωξη μετά από διάρρηξη διαμερίσματος18:12Ναυάγιο Bayesian: Ανετράπη από ακραίους ανέμους - Τα κρίσιμα 15 δευτερόλεπτα 17:57Άλιμος: Ποινή φυλάκισης για την γιαγιά του μωρού (εικόνες)17:44Ηράκλειο: Έλεγχοι με χρήση drone για τις ρηγματώσεις στο χωριό Βούτες17:30Διαπραγμετεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας: Ο Ζελένσκι δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη17:15Τραμπ: Δεν θα συμβεί τίποτα μέχρι να συναντηθώ εγώ με τον Πούτιν17:01Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 71χρονος παιδοκτόνος16:48Σεισμός αισθητός στην Άγκυρα16:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο