LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2022 07:07

“The 2NightShow” - Βαλτινός: Η συνάντηση με τον πατέρα του μετά από 20 χρόνια και ο Πολ Νιούμαν (βίντεο)

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε για ποιο λόγο άλλαξε το επίθετό του στην αρχή της καριέρας του και μοιράστηκε αναμνήσεις ζωής που τον στιγμάτισαν.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ
Στο πλατό του «The 2NightShow», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται και τον Γρηγόρη Βαλτινό. Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε για ποιο λόγο άλλαξε το επίθετό του στην αρχή της καριέρας του, μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του και αναφέρθηκε στην πρώτη τους συνάντηση σε ηλικία 20 ετών.

«Ήμουν περίπου 20 ετών. Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την Αμερική. Υπήρχε πατριός. Δεν αντικαταστάθηκε, υπήρχε η έλλειψη. Πιθανόν να υπάρχει ακόμα, αν σκάψουμε βαθύτερα. Μεγαλώνοντας κι ωριμάζοντας, τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Είναι όμορφο που τα ξεπέρασες και συγχώρεσες κάποια πράγματα που σε πόνεσαν» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Βρεθήκαμε σε ουδέτερο έδαφος στην Ελλάδα. Συναντηθήκαμε στο σπίτι μιας θείας. Άνοιξα την πόρτα εγώ, κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα. Νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος. Τον συγχώρεσα αμέσως, πριν τον δω. Οι άνθρωποι τότε δεν ήταν τόσο ενημερώμενοι, μπορούσαν να χωρίσουν για ασήμαντα πράματα και να το κρατήσουν. Δεν υπήρχαν οι μηχανισμοί, η πληροφόρηση, η γνώση για να ξαναενωθούν ή να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Εγώ αυτό το κατάλαβα κάποια στιγμή και τελείωσαν όλα μέσα μου. Βέβαια δεν ξέρω αν ένα αγόρι, όταν λείπει ο πατέρας του σχεδόν σε όλη του τη ζωή, τι αφήνει μέσα του. Εγώ προσπάθησα να μην μου αφήσει τίποτα κι όλα αυτά τα πράγματα που με πόνεσαν, να τα κρατήσω στο μυαλό μου και να πω ότι δεν θέλω να τα κάνω στους άλλους» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός. 

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μοιράστηκε και αναμνήσεις ζωής που τον στιγμάτισαν, όπως η συνάντησή του με τον Πολ Νιούμαν, η φιλία του με τον χαρισματικό Δημήτρη Χορν, αλλά και η δυνατή σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για την συνάντηση με τον Πολ Νιούμαν είπε: «Ήταν η τελευταία μας παράσταση στη Νέα Υόρκη και μου είπε ο Θόδωρος ο Κρίτας ότι έχουν κάνει λάθος κι έχουν κόψει διπλά εισιτήρια. Έβρεχε φρικτά και χτυπάει η πόρτα και μου λένε άνοιξε είναι απ΄έξω ο Paul Newman. Λέω “μην μου κάνετε πλάκα, έχουμε και βραδινή παράσταση”. Και άνοιξα και ήταν αυτός με μία ομπρέλα μόλις είχε δει την απογευματινή, ήταν με τη γυναίκα του. Είδα σε αυτόν την ευγένειά της ψυχής του, η συγκίνηση ήταν μεγάλη».

Τέλος, μίλησε με ενθουσιασμό για την παράσταση «Da», στην οποία πρωταγωνιστεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί για τον ίδιο ένα «έργο ψυχής».

Ειδήσεις σήμερα:

O γάτος της Ντάουνινγκ Στριτ πήρε στο κυνήγι... αλεπού (βίντεο)

Champions League: Ο Μπαπέ και το ρεκόρ, η “λαχτάρα” της Ρεάλ και η Μακάμπι

F-16: η Τουρκία, η Γερουσία των ΗΠΑ και οι τροπολογίες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”Σήμερα 16:31 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το… σήμα για την έναρξη των επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο