LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2022 12:05

Κικίλιας: Ο οδηγός Μισελέν θα προβάλει παγκοσμίως την ελληνική γαστρονομία

Έυσημα στους Έλληνε σεφ και τα εστιατόρια έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας. Τι είπε για την προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου.

Νησί - ταβέρνα - διακοπές - ταξίδι
Τα εύσημα στους Έλληνες σεφ, στα εστιατόρια και τα ταβερνάκια όσο και στους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής, έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας, για τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει η χώρα.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς Έλληνες Σεφ και όλον τον κλάδο της εστίασης για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν", τόνισε ο κ. Κικίλιας, σημειώνοντας ότι "η χώρα είναι μοναδικός γαστρονομικός προορισμός, επεκτείνοντας με αυτόν τον τρόπο την τουριστική περίοδο".

"Ετσι, η συμφωνία που υπογράψαμε με τον οδηγό Μισελέν, μεγιστοποιεί τις δυνατότητες προβολής της ελληνικής γαστρονομίας σε όλον τον κόσμο", είπε ο υπουργός τουρισμού από τη Στοκχόλμη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Aναφορικά με την προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου, ο κ. Κικίλιας, ο οποίος μέσα στον Σεπτέμβριο έχει επισκεφτεί διαδοχικά το Βερολίνο, την Βιέννη, το Παρίσι και τη Στοκχόλμη, επισήμανε ότι τα κίνητρα που έδωσε ο πρωθυπουργός από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις αεροπορικές εταιρείες και τους tour operators αποτελούν ευκαιρία προκειμένου για πρώτη φορά η χώρα να έχει ισχυρή παρουσία και την off season περίοδο.

"Όλοι μαζί, ξενοδόχοι, εστιάτορες, έμποροι, άνθρωποι του τουρισμού κάνουμε μία συντονισμένη προσπάθεια να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο, φέρνοντας επιπλέον έσοδα στην ελληνική οικονομία", είπε ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας ότι και "μία ακόμα πτήση, μία ακόμα εβδομάδα, ένας ακόμα προορισμός αποτελεί κέρδος για τη χώρα".

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκικά ΜΜΕ: Ισχυρισμοί για μεταφορά τεθωρακισμένων σε Λέσβο και Σάμο (εικόνες)

Κρήτη - Τροχαίο: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής

Τένις - Laver Cup: Επιστρέφει ο Τσιτσιπάς

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιωάννινα: Κλειστός από αγρότες, ο κόμβος του αεροδρομίου13:46Νέο Ηράκλειο: 16 χρόνος λήστεψε δύο 12χρονες υπό την απειλή μαχαιριού13:32Λασίθι: Συνελήφθη ανήλικος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων13:18Γρεβενά: Συνελήφθη 53χρονος-μέλος σπείρας που εξαπατούσε τηλεφωνικά ανυποψίαστους πολίτες13:04ΗΠΑ: Σεισμός 7 ρίχτερ μεταξύ Αλάσκας και Καναδά12:50Θεσσαλονίκη: Διακοπές κυκλοφορίας στην Κεντρική Μακεδονία λόγω κακοκαιρίας12:36Μπλόκα- Αγρότες: Διακοπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Βαφέικων μέχρι τον κόμβο Ιάσμου στην Εγνατία Οδό 12:22Συναγερμός στο αεροδρόμιο Χίθροου - Ένοπλοι αστυνομικοί στο σημείο12:08Βηθλεέμ: Μετά από δύο δύσκολα χρόνια πολέμου άναψε ξανά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο11:54Ναυάγιο στην Κρήτη: Οι δύο επιζώντες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση - Στο ΠΑΓΝΗ οι 17 σοροί11:40Αγρότες: Παραμένουν αμετακίνητοι σε μπλόκα11:26Σουδάν: Επίθεση με drone - 10 νεκροί άμαχοι11:12Μητσοτάκης: Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα10:58Νέα αγροτική συνέλευση στη Λάρισα10:44Φάληρο: Σύγκρουση δύο ΙΧ - Οδηγός μπερδεύτηκε και πήγαινε ανάποδα10:30Βόλος: “Κάρφωσε” στα βράχια σκάφος του Λιμενικού10:16Γκίλφοϊλ: Σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος η Ελλάδα10:02Λαμία: Στα μπλόκα οι αγρότες σε Μπράλο και κόμβο της Θήβας09:48Αττική: Τα οκτώ σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες στους δρόμους09:34Σεισμός στα Καλάβρυτα: Η στιγμή που χτυπά ο Εγκέλαδος09:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο