LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2022 20:27

Μάρθα Καραγιάννη: Η αποτέφρωση, η γραφειοκρατία και η παρέμβαση φίλων της (βίντεο)

Το πρόβλημα που προέκυψε με την αποτέφρωση της σορού της, όπως η ίδια επιθυμούσε. Πώς λύθηκε το θέμα. 

Μάρθα Καραγιάννη
Της Λίλιαν Τσουρλή 

Πρόβλημα προέκυψε με την αποτέφρωση της σορού της Μάρθας Καραγιάννη, επειδή το σχετικό έγγραφο δεν είχε την υπογραφή συγγενή, πρώτου ή δευτέρου βαθμού.  Τελικά η επιθυμία της μεγάλης στάρ θα υλοποιηθεί, μετά από παρέμβαση του Ληξιαρχείου της Αθήνας. 

Όλη της η ζωή ήταν ανατρεπτική. Ανατρεπτικοί ρόλοι, ανατρεπτική καθημερινότητα, ανατρεπτικές εμφανίσεις, ανατρεπτικό τέλος. Έφυγε μιλώντας στο τηλέφωνο με έναν από τους καλυτέρους της φίλους και παρότι είχε τακτοποιήσει τα πάντα για την αποτέφρωση της η γραφειοκρατία έβαλε φρένο στη τελευταία της επιθυμία, καθώς δεν έχει συγγενείς. Ωστόσο, χάρη στην παρέμβαση των οικιών της όλα διευθετήθηκαν.

«Η ληξίαρχος είπε ότι για να ισχύσει ένα τέτοιο χαρτί χρειάζεται να υπάρχει υπογραφή συγγενή ή πρώτου ή δευτέρου βαθμού. Συγγενής δεν υπάρχει. Αν κάποιος δεν έχει συγγενείς και θέλει να καεί δεν έχει το δικαίωμα αφήνοντας ένα χειρόγραφο χαρτί να πάει και να γίνει αυτό το πράγμα; Γιατί ο νόμος δεν κατοχυρώνει τον άνθρωπο και τη βούληση του», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ψυχολόγος και φίλος της Μάρθας Καραγιάννης Δημήτρης Σούρας. 

Η μοναδική συγγενής από καρδιάς και όχι εξ αίματος εδώ και 50 χρονιά η ηθοποιός φίλη της και συγκάτοικος της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα. Αυτή ανέλαβε το καθήκον να της κλείσει τα μάτια και να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες...

Η ίδια είχε εξομολογηθεί την σημασία της σχέσης αυτής στο Νίκο Μαστοράκη στον οποίο είχε ανοίξει και την καρδιά της για το ότι δεν είχε κάποιο μόνιμο σύντροφο τα τελευταία χρόνια.

Ήταν εκρηκτική, ξεχωριστή, με τα κουστουμιά πάνω της να αποκτούν άλλο νόημα και η ιστορία τους μόνο χαμόγελα να φέρνουν. 

Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά «Μπρούσκο» υποδυομένη τον ευσεβή της πόθο...τη μητέρα που τόσο λαχταρούσε να έχει υπάρξει όπως έλεγε στη πραγματική της ζωή.

Ειδήσεις σήμερα:

Πατέρας έγινε ντετέκτιβ για να εξιχνιάσει τον θάνατο της κόρης του – Τι είπε στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Απεργία στα ΜΜΜ: “Παραλύει” η Αθήνα την Τετάρτη

Μοναστηράκι: Γυναίκες “έγδυσαν” τουρίστα με “γεμάτο πορτοφόλι”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο