LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Σεπτεμβρίου 2022 15:07 | Ανανέωση: 07 Σεπτεμβρίου 2022 15:34

Ατύχημα στο λούνα παρκ: Ελεύθερος ο εκπρόσωπος της εταιρείας

Ανεξάρτητο πραγματογνώμονα ζήτησε η εταιρεία, ενώ ο εκπρόσωπός της αφέθηκε ελεύθερος.

Λούνα Παρκ - ατύχημα

Ελεύθερος αφέθηκε από την εισαγγελία ο νόμιμος εκπρόσωπος του Allou! Fun Park που είχε προσαχθεί χθες μετά το ατύχημα με τέσσερις τραυματίες που σημειώθηκε σε παιχνίδι του πάρκου. Παράλληλα η εισαγγελική αρχή διέταξε προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους.

Στο μεταξύ σε νέα ανακοίνωσή του το Allou! Fun Park ενημερώνει εκ νέου ότι η διοίκηση του πάρκου έχει ζητήσει από τις αρχές να σταλεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας στο πάρκο για να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το πιστοποιητικό ασφαλείας της TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού είναι εν ισχύι, ενώ ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης, όπου είχε προσαχθεί, χωρίς να υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία.

Η εταιρεία αναφέρει εξάλλου ότι προς διόρθωση λανθασμένων αναρτήσεων, η βάρκα που αποτυπώνεται στη φωτογραφία η οποία έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι η βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο, ενώ η διοίκηση της εταιρείας ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας των παιδιών και βρίσκεται κοντά στις οικογένειές τους.

Αστυνομικοί απο το πρωί κάνουν αυτοψία στο σημείο, αναζητούν καταθέσεις πέρα από τους τραυματιες και από αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την στιγμή προκειμένου να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συνέβη.

Το λούνα παρκ θα λειτουργήσει κανονικά σήμερα, ωστόσο δεν θα είναι διαθέσιμο για τους πολίτες το συγκεκριμένο παιχνίδι που σημειώθηκε το συμβάν χθες το βράδυ.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Μητέρα έδιωξε την ανάπηρη κόρη της από το σπίτι γιατί.. την ενοχλεί!

Λασίθι: Έπεσε από ταράτσα ενώ μιλούσε στο κινητό

Ωρωπός: Αδήλωτος δούλευε ο 17χρονος ντελιβεράς που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο