LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Αυγούστου 2022 18:44

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: βίντεο της Νικολέτας με τον δολοφόνο της (αποκλειστικά στον ΑΝΤ1)

"Προφητικό" βίντεο με το ζευγάρι. Τι λένε στον ΑΝΤ1 οι φίλοι του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, που ίσως βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Γυναικοκτονία - Νικολέτα

Της Κέλλυς Χεινοπώρου

Σε ένα από τελευταία βίντεο του ζευγαριού, θύμα και δράστης παίζουν το γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι των 10 ερωτήσεων. Η άτυχη Νικολέτα στη μοιραία σχέση της με το Σάνι έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις, ο Σάνι ήταν ο νευρικός της σχέσης, κρατούσε μυστικά και ζητούσε δύσκολα συγγνώμες. Ίσως όταν κατέγραφαν αυτό το παιχνίδι κανείς να μην πίστευε τα όσα τραγικά ακολούθησαν. Σήμερα όμως το βίντεο αυτό μοιάζει σοκαριστικά προφητικό.

Την ημέρα της δολοφονίας, μετά το έγκλημα, ο κατηγορούμενος μάζεψε τα πράγματά του σε ένα σακίδιο και μια βαλίτσα. Δεν είχε μεταφορικό μέσο και χρήματα, έτσι ζήτησε από δυο ομοεθνείς του να τον μεταφέρουν στο σταθμό Λαρίσης για να δραπετεύσει  από την Ελλάδα – όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε στις Αρχές … Οι δυο άνδρες ήδη έχουν δώσει κατάθεση στις αρχές.

«Με πήρε τηλέφωνο για να τον πάω με το μηχανάκι μου στο σταθμό Λαρίσης να φύγει για Θεσσαλονίκη, όμως είχα δουλειά. Στις  6 και 10΄με ξανακάλεσε και μου είπε ότι είχε αφήσει ένα σάκο και μια βαλίτσα στην αυλή του σπιτιού μου, ήθελε να βάλω τα ρούχα από την βαλίτσα στο σάκο και να τον μεταφέρω στο σταθμό όπου εκεί θα τον συναντούσα, να του τον δώσω. Πήρα έναν φίλο μου και με τον μηχανάκι του παρέδωσα τον σάκο. Όταν τον ρώτησα γιατί φεύγει για Θεσσαλονίκη, μου είπε ότι θα πήγαινε Ιταλία για δουλειά», δηλώνει στον ΑΝΤ1 φίλος του κατηγορούμενου.

Οι δυο άνδρες από το Πακιστάν μίλησαν στον ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνώρισαν το έγκλημα που είχε διαπράξει στο Περιστέρι ο νεαρός κατηγορούμενος. Έμαθαν για το θάνατο της Νικολέτας , την επόμενη ημέρα από την ίδια της την αδελφή.

«Πήρε τηλέφωνο και (είπε) «δώσε μου βαλίτσες, γιατί φεύγει σε 10 λεπτά το τρένο», αλλά εμείς δεν ξέραμε την ίδια ώρα τι έχει κάνει και τι έγινε. Μετά καταλάβαμε».

Ο δράστης ζήτησε δηλαδή να του μεταφέρετε τις βαλίτσες ως το σταθμό των τρένων.

«Ναι, λέει «σε 10λεπτά φεύγει τρένο, σε παρακαλώ να μου δώσετε βαλίτσες, αλλά δεν ξέραμε την ίδια ώρα ότι είχε σκοτώσει κοπέλα. (Ο Σάνι) πρώτα ήταν καλός, όπως τα έχει κάνει τώρα, δεν είμαστε φίλοι».

H οικογένεια του θύματος μέσω του δικηγόρου της μιλούν για υπόθαλψη εγκληματία από ομοεθνείς τους και για έγκλημα προμελετημένο. Ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δηλώνει πως, «οι δυο που συνέδραμαν βοήθησαν υλικά και οικονομικά , κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία», επιμένοντας πως, ο νεαρός είχε προετοιμάσει το έγκλημα.

Κατά την απολογία του ο νεαρός δράστης ισχυρίστηκε ότι έφτασε στο έγκλημα εξαιτίας θρησκευτικών διαφορών με το θύμα. Μετά την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Πύργο: Πυροσβεστικό περικυκλώθηκε από φλόγες (βίντεο)

Ανεμοστρόβιλος “σάρωσε” την Καλαμάτα (βίντεο)

Ενεργειακή κρίση: Τα μέτρα στην Ισπανία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την ΑττικήΧθες 20:58 | Ειδήσεις

Ποια σημεία παραμένουν ακόμα κλειστά.

Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοίΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μικρής

Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικόΧθες 21:35 | Ειδήσεις

Νωρίτερα, οι αγρότες στα διόδια της Κάτω Αχαΐας έκλεισαν για ακόμα μία φορά τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου και την παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Mητροπολίτη Θεσσαλονίκης ΦιλόθεοΧθες 18:39 | Ειδήσεις

Στη συνάντηση, που σύμφωνα με ανάρτηση της Μητρόπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, την κ. Γκίλφοϊλ συνόδευσε ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Τζέρι Ισμαήλ (Jerry Ismail).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης σε 29 παίκτες για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο23:59Παράταση και απλοποίηση διαδικασιών στο πρόγραμμα "Προσβασιμότητα κατ’ οίκον"23:50Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία23:42Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου23:34Βραχνάς για τις οικογένειες το κόστος ενοικίου (βίντεο)23:26Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγό της 23:18Μετρό Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών23:10Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοί 23:02Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ - Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός22:54Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας (εικόνες)22:44Καλαμάτα: Ξεκόλλησε μαρκίζα 4 καταστημάτων στο κέντρο της πόλης (εικόνες)22:34ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η ομάδα θα καλύψει τα έξοδα της Φενερμπαχτσέ στην επιστροφή της22:24Μουντιάλ 2026: Η κλήρωση των 12 ομίλων22:14Λειψυδρία: “Μικρή ανάσα” στα αποθέματα νερού από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις22:04Κακοκαιρία Byron: Σύσκεψη συντονισμού για την καταγραφή ζημιών και την αποζημίωση πληγέντων στη Δυτική Αττική21:54Πατρών – Πύργου: Οδηγός προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο αγροτών – Παραλίγο να τραυματίσει πεζούς και αστυνομικό21:44Missing alert για την εξαφάνιση 33χρονου21:34Ηράκλειο Κρήτης: Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους 21:24Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σχεδόν σε όλη την Αττική21:09Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την Δευτέρα αναμένεται η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας20:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο