LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Αυγούστου 2022 18:10 | Ανανέωση: 03 Αυγούστου 2022 18:53

Έκλεψαν βαλίτσα στην Τήνο - τους συνέλαβαν στη Ραφήνα και τη Σύρο

Πώς έφτασαν στα ίχνη των τριών νεαρών που... "ξάφριζαν" βαλίτσες οι Αρχές.

Βαλίτσα

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται τρεις νεαροί που έκλεψαν βαλίτσα τουρίστριας στο λιμάνι της Τήνου, μέσα στο πλοίο της γραμμής, την 1η Αυγούστου αλλά με τη συνεργασία τριών Λιμεναρχείων συνελήφθησαν -εντός των ορίων του αυτοφώρου- στη Ραφήνα και τη Σύρο.

Τώρα εξετάζεται εάν οι τρεις νεαροί είχαν «ελαφρύνει» και άλλους τουρίστες μέσα στον καλοκαιρινό συνωστισμό.

Το περιστατικό της κλοπής καταγγέλθηκε από την επιβάτη στο Λιμεναρχείο της Ραφήνας με το που έφθασε το πλοίο της από την Τήνο.

Τα στελέχη της ασφάλειας κινητοποιήθηκαν αμέσως και δεν άργησαν να φθάσουν στους δύο από τους τρεις νεαρούς 21 και 22 ετών οι οποίοι έφτασαν στη Ραφήνα με άλλο πλοίο της γραμμής.

Στη Σύρο, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και ο τρίτος της… παρέας ένας νεαρός 25 ετών.

Οι νεαροί είχαν αποσπάσει από την τουρίστρια εκτός από τα ρούχα και τα καλλυντικά που περιείχε η μαύρη βαλίτσα, 487 ευρώ, κοσμήματα και ένα ακριβό κινητό τηλέφωνο.

Βαλίτδα - σύλληψη - Σύρος

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τιμαλφή, χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και η συσκευή τηλεφώνου, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την κάτοχο της κλαπείσας αποσκευής.

Την προανάκριση διενήργησε το Λιμεναρχείο της Ραφήνας και οι τρεις νεαροί θα οδηγηθούν για τα περαιτέρω στα δικαστήρια στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Πύλο: μάχη με τον άνεμο και εκκένωση οικισμών

Wallet.gov.gr: άνοιξε για όλα τα ΑΦΜ η πλατφόρμα - εκατοντάδες χιλιάδες οι αιτήσεις

Ιωάννινα: Φονική μετωπική σε προσπέραση νταλίκας (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο