LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Ιουλίου 2022 20:43

Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: Η λάσπη και ο οχετός κατά της οικογένειάς μου, ξεπέρασαν κάθε όριο

Ο Υπουργός Ανάπτυξης μιλά στον ΑΝΤ1 για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την προσωπική του ζωή. Ποιους καταγγέλλει.

Άδωνις Γεωργιάδης - δελτίο ΑΝΤ1

Της Μαρίας Θέμελη

Τις τελευταίες δύο ημέρες, τα social media έχουν κατακλυστεί από αναρτήσεις που αναφέρουν χωρίς λοιπά στοιχεία πως ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης χτύπησε τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Ευγενία Μανωλίδου. Το γεγονός ανάγκασε τον υπουργό να παρέμβει και να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter.

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το "Tourkadonis" έως, αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!», έγραψε σε ανάρτησή του ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση και της Ευγενίας Μανωλίδου. Με ανάρτηση της στο twitter χαρακτήρισε "χυδαίο ψέμα" τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο και τα social media,

«Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores», έγραψε σε ανάρτησή της.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης τοποθετείται ξανά μέσω του ΑΝΤ1 για το ζήτημα κάνοντας λόγο για «λάσπη και οχετό» εναντίον της οικογένειας του από πολιτικούς αντιπάλους.

«Από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει εις βάρος μου τα πάντα. Αυτό όμως που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τη λάσπη και τον οχετό εναντίον της οικογένειας μου ξεπέρασε κάθε όριο. Αυτό που επεσήμανε ο πρωθυπουργός για τον εκτσογλανισμό στην πολιτική ζωή δυστυχώς είναι αλήθεια. Θέλω να παρακαλέσω τους πολιτικούς μου αντιπάλους να αντιπαρατεθούμε πολιτικά όσο θέλουν, αλλά να αφήσουν απ'εξω την οικογένεια μου».

Το μεσημέρι η σύζυγος του Υπουργού βρέθηκε στη Βουλή, στα θεωρεία της ολομέλειας, όπου παρακολούθησε τη συζήτηση για την Παιδεία, ενώ νωρίτερα μαζί τον Άδωνη Γεωργιάδη ξενάγησαν τους μαθητές της «Ελληνικής Αγωγής» στους χώρους του κοινοβουλίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε στο υπόμνημά της

Super League: Ορίστηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Δικηγόρος καταγγέλλοντα στον ΑΝΤ1: η επικινδυνότητα Λιγνάδη δεν έπαψε να υφίσταται

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο