LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 19 Ιουνίου 2022 08:22 | Ανανέωση: 19 Ιουνίου 2022 09:07

Θύμιος Μπουγάς: Το ακατοίκητο σπίτι όπου κρυβόταν ο 39χρονος (βίντεο)

Ο Θύμιος Μπουγάς μετά το bullying που δέχθηκε, εξαφανίστηκε για να εντοπιστεί μετά από 46 ημέρες, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο Ηλείας

Θυμιος - ακατοίκητη οικία - Πύργος ΗλείαςΑνακούφιση σκόρπισε ο εντοπισμός του 39χρονου Θύμιου Μπουγά , που αναζητούνταν εδώ και 46 μέρες και συγκεκριμένα από τις 11 Μαίου.

Ο 39χρονος κρυβόταν σε ακατοίκητη οικία, στον Πύργο Ηλείας και στην περιοχή του Άγιου Σπυρίδωνα.

Το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο και φαίνεται ότι ο ίδιος το είχε επιλέξει επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δισδιάκριτος από τους περαστικούς, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας patrisnews.com.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε αυτόν τον εγκαταλελειμμένο χώρο, αλλά παραμένει άγνωστο πότε κατέφυγε εκεί.

Μετά τον εντοπισμό του, οδηγήθηκε στην Δ.Α. Ηλείας ενώ στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν και συμπλήρωσε πως «κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία».

O Θύμιος θα κρατηθεί σήμερα στην αστυνομία και θα ζητηθεί από τον εισαγγελέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Θυμιος - ακατοίκητη οικία - Πύργος Ηλείας

Ο Θύμιος Μπουγάς είχε δεχτεί bullying και επίθεση στο σπίτι του από νεαρούς οι οποίοι μεταξύ άλλων πέταξαν βεγγαλικά στο σπίτι του. Ο 39χρονος είχε πάθει σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο παρελθόν με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό του. Συνέπεια αυτού του ατυχήματος ήταν να χάσει τη δουλειά του αλλά και να τον απομονώσει ο κοινωνικός περίγυρος.

Τέλος φαίνεται να μπήκε στο θρίλερ με την αναζήτηση του Θύμιου Μπουγά καθώς οι αρχές δεν εγκατέλειψαν ούτε στιγμή τις έρευνες και χάρη στις τελευταίες μαρτυρίες προσώπων κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

Η ασφάλεια μαζί με την ΟΠΚΕ τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα. Δεν είναι σίγουρο αν βρισκόταν όλες τις ημέρες εκεί.

Θυμιος - ακατοίκητη οικία - Πύργος Ηλείας

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία, στην οποία οι 11 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται μόνο για το αδίκημα της χρήσης βεγγαλικών, καθώς το bullying δεν διώκεται αυτεπάγγελτα αλλά μετά από έγκληση του θύματος.

Ο συνήγορος της οικογένειας του 39χρονου, Βασίλης Νουλεζάς, έθεσε θέμα ρατσισμού προς έναν άνθρωπο ΑμεΑ και απευθύνει έκκληση προς τον Θάνο Πλεύρη και την Δόμνα Μιχαηλίδου, εφόσον βρεθεί ο Θύμιος να μεριμνήσουν για να του εξασφαλίσουν ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης.

«Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του», είχε ζητήσει η αδελφή του Θύμιου Μπουγά.

Και ο δήμαρχος Πύργου διαβεβαιώσε ότι θα γίνει ό,τι χρειάζεται για την ενίσχυση του Θύμιου και την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ίδια ζει και εργάζεται στον Πύργο και είναι εκείνη μάλιστα που μετά το τροχαίο του αδερφού της τον παρότρυνε να μείνει στην πρωτεύουσα της Ηλείας για να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής.

πηγή: patrisnews.com


Ειδήσεις σήμερα:

Γιορτή του Πατέρα: Πώς καθιερώθηκε

Φωτιά στην Εύβοια: μάχη με τις φλόγες από ξηράς και αέρος

Έλον Μασκ: Το tweet για την Κωνσταντινούπολη “τρέλανε” τους Τούρκους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΌλη η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, που μεταδόθηκε αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 (βίντεο)Χθες 12:48 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρώην Πρωθυπουργός, για τα εθνικά θέματα, την τραγωδία στα Τέμπη, το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απάντηση του στο ερώτημα αν θα προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος.

Σλοβακία - Σύγκρουση τρένων: 11 άτομα στο νοσοκομείο - Οι τελευταίες εξελίξειςΧθες 23:21 | Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς.

Βορίζια: Προφυλακίστηκαν τα τρία αδέρφια της οικογένειας ΦραγκιαδάκηΧθες 20:18 | Ειδήσεις

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο αιματηρό επεισόδιο.

Η “καταιγίδα” αμερικανικών κυρώσεων κατά τουρκικών εταιρειών μετά τη συνάντηση Τραμπ-ΕρντογάνΣάββατο 08 Νοεμβρίου 2025 16:07 | Ειδήσεις

Έρευνα του ant1news.gr αποκαλύπτει ότι στις επόμενες δύο εβδομάδες από την πρόταση συμβιβασμού πρστέθηκαν στις αμερικανικές λίστες κυρώσεών τους άλλες 14 τουρκικές εταιρείες για τη συμμετοχή τους σε δίκτυα που βοηθούν το Ιράν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σλοβακία - Σύγκρουση τρένων: 11 άτομα στο νοσοκομείο - Οι τελευταίες εξελίξεις23:56Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος γιατί πούλησε τσιγάρα σε ανηλίκους23:40Παναθηναϊκός: Τα έδωσε όλα και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του ΠΑΟΚ23:23Αναστάσιος Γκαρίτης: Χρυσό μετάλλιο τιμής της Ουγγαρίας στον ιστιοπλόο που είχε σώσει πατέρα και κόρη23:09Ιονία Οδός: Οδηγός εντοπίσθηκε μεθυσμένος - Για την ίδια παράβαση είχε χάσει το δίπλωμα του 5 μήνες νωρίτερα22:56Ανάμεσα σε βράχους και σύννεφα: Ένα φθινόπωρο που μυρίζει Ελλάδα22:42Έκλεισαν την Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου για να κάνουν κόντρες (εικόνες)22:28Εντατικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά - 450 αστυνομικοί στο σχέδιο22:14Σλοβακία: Σύγκρουση δύο τρένων - Αναφορές για πολλούς τραυματίες22:00Εργατικό δυστύχημα στη Βόνιτσα: Πέθανε ο 47χρονος που έπεσε από απορριματοφόρο21:46Βόλος - Σοκ με τον λιμενικό που ασελγούσε σε ανήλικους: Ζήτησε να μη το μάθει η οικογένειά του21:32Formula 1: Ανενόχλητος νικητής ο Λάντο Νόρις στην Βραζιλία - Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο Μαξ Φερστάπεν21:18Κέρκυρα: Τμήμα παλιών οχυρώσεων έπεσε λόγω της κακοκαιρίας και καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα (εικόνες)21:04Τι καιρό θα κάνει την Δευτέρα20:49ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων μπαίνει η χώρα - Σε απόγνωση αγρότες και κτηνοτρόφοι 20:35Βορίζια: Προφυλακίστηκαν τα τρία αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη20:20Αντώνης Σαμαράς για την κόρη του, Λένα: Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που την είχαμε κοντά μας20:06AEK: Μονόπλευρη πολιορκία και εύκολη νίκη στο Παγκρήτιο Στάδιο19:52Η “καταιγίδα” αμερικανικών κυρώσεων κατά τουρκικών εταιρειών μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν19:35Φιλιππίνες: Δύο νεκροί από τον υπερτυφώνα Φουνγκ-γουόνγκ 19:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο