LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Ιουνίου 2022 22:15

Πικέ: Μετά την Σακίρα οδεύει προς... διαζύγιο και με την Μπαρτσελόνα

«Βόμβα μεγατόνων» στην Μπαρτσελόνα. Ο Τσαβι "τελειώνει" τον Πικέ από την ομάδα. Τι είπαν στην μεταξύ τους συνάντηση.

Ζεράρ Πικέ - Μπαρτσελόνα
«Βόμβα μεγατόνων» στην Μπαρτσελόνα, καθώς όπως αποκάλυψαν τη Δευτέρα (13/6) τα καταλανικά ΜΜΕ -κι εν προκειμένω η Sport και η El Mundo Deportivo- ο Τσάβι Ερνάντες ενημέρωσε πριν από περίπου δύο εβδομάδες τον Ζεράρ Πικέ πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άλλοτε συμπαίκτες, ο σημερινός προπονητής της «Μπάρτσα» ξεκαθάρισε προς τον 35χρονο στόπερ, πως πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισε πέρσι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και των παράλληλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, που δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί απόλυτα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι πρότεινε στον Πικέ να αποχωρήσει μόνος του έπειτα από 14 χρόνια στον σύλλογο, χαρίζοντας χρήματα όπως έκανε πριν από μερικά χρόνια ο Πουγιόλ, καθώς στην επόμενη σεζόν δεν θα έπαιζε σχεδόν καθόλου, επιλέγοντας να φέρει στη θέση του έναν στόπερ «πρώτης γραμμής» (Κουντέ ή Κουλιμπαλί).

Ο Πικέ... αιφνιδιάστηκε και υπογράμμισε πως θα προπονείται πολύ πιο σκληρά από εδώ και πέρα για να ξαναβρεί τη φόρμα του, αφήνοντας ένα μέρος απ’ τις υπόλοιπες επαγγελματικές δραστηριότητές του εκτός γηπέδων για να ξαναβρεί τον παλιό εαυτό του.

Η συζήτηση δεν ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο και ο λόγος περνάει πλέον στον αθλητικό διευθυντή της «Μπάρτσα», Ματέου Αλεμάνι, ο οποίος θα πρέπει να βρει τη «χρυσή τομή» με τον Πικέ για να λύσει το συμβόλαιο που έχει έως το 2024 και παράλληλα να βρεθεί... λύση με τα περίπου 40 εκατ. ευρώ που του χρωστάει το κλαμπ από τα προηγούμενα χρόνια...

Ειδήσεις σήμερα: 

Τσαπατάκης στον ΑΝΤ1: Ο δρόμος προς την κορυφή είναι ανηφορικός (βίντεο)

Παγκράτι: Μπήκαν για να κλέψουν αλλά… τους κλείδωσαν μέσα (βίντεο)

Μαχαίρωμα άνδρα στην Καλλιθέα: “Είμαι αθώα, αιμορραγούσε όταν ήρθε σπίτι”, λέει η σύντροφός του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Τοπικά Νέα

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο