LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2022 14:12

“The 2Night Show” την Τρίτη με εκλεκτούς καλεσμένους (εικόνες)

Ποιους υποδέχεται απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του "The 2Night Sow".

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Απόψε στις 24:00,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Ευτύχη Μπλέτσα. O αγαπημένος παρουσιαστής, που έχει καταφέρει με την εκπομπή του «Happy Traveller» να ταξιδέψει σε περίπου 99 χώρες, μιλάει για τα ταξίδια του, τη γυναίκα του, Ηλέκτρα, που είναι συνοδοιπόρος του στη ζωή και στη δουλειά, αλλά και για τις κόρες τους που τους συντροφεύουν σε όλο τον κόσμο.

2Night Show - Μπλέτσας

Σε ποια χώρα θα μπορούσε να ζήσει; Πού έχασε το διαβατήριό του; Ποια μέρη του χάρτη δεν έχει επισκεφτεί ακόμα; Τέλος, ο Ευτυχής με την κιθάρα του τραγουδάει το «παστίτσιο της μαμάς» και θυμάται την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο πλευρό του Γρηγόρη.

 2Night Show - Μπλέτσας

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» είναι και η Εβίτα Σερέτη. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, με τη γνήσια λαϊκή φωνή, αναφέρεται στην αγάπη της για το τραγούδι, για τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα σε μεγάλες πίστες, αλλά και για την επιλογή της να ακολουθήσει τη δική της πορεία σε μικρότερα μαγαζιά.

2Night Show - Εβίτα Σερέτη

Τέλος, η Εβίτα, μαζί με την ορχήστρα της, ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο τα τραγούδια της που την έκαναν να ξεχωρίσει και της χάρισαν εκατομμύρια views στο YouTube.

 2Night Show - Εβίτα Σερέτη

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 24:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

 2Night Show - Εβίτα Σερέτη

Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 

 2Night Show - Μπλέτσας

#The2NightShow 

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Απίστευτη ανατροπή σε καταγγελία για ενδοικογενειακή βία

ΗΠΑ: Αγοράκι 2 χρονών πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο