LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2022 19:46

Roland Garros - Κόκο Γκοφ: Στον τελικό το παιδί “θαύμα”

H 18χρονη έβαλε "φρένο" στην ονειρεμένη πορεία της Μαρτίνα Τρέβιζαν κι έγινε η νεότερη φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν εδώ και 21 χρόνια.

AP - Κόκο Γκοφ

Η Αμερικανίδα έφηβη Κόκο Γκοφ νίκησε πολύ εύκολα στα δύο σετ (6-3, 6-1) την Ιταλίδα Μαρτίνα Τρεβιζάν κι έγινε η νεότερη φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν εδώ και 21 χρόνια.

Η 18χρονη Γκοφ, η οποία βρισκόταν ήδη σε περίοπτη θέση με την πρόκριση και μόνο στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την κορυφαία αθλήτρια του κόσμου, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου νικώντας με 6-2 6-1 τη Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα, επεκτείνοντας το νικηφόρο σερί της σε 34 αγώνες.

Η Γκοφ, η οποία δεν έχει χάσει ακόμη σετ στο τουρνουά και είναι η νεότερη φιναλίστ σε οποιοδήποτε Grand Slam εδώ και 18 χρόνια, χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά της.

AP - Κόκο Γκοφ

Όταν βρήκε τον τρόπο να εξουδετερώσει το τιμωρητικό forehand της αριστερόχειρος αντιπάλου της κατάφερε να φτάσει στο πρώτο σετ κερδίζοντας τα τρία τελευταία games.

Η 28χρονη Τρεβιζάν, που διεκδικούσε να γίνει η φιναλίστ με τη χαμηλότερη κατάταξη στην ιστορία της διοργάνωσης, έκανε ένα ιατρικό διάλειμμα για να δέσει τη δεξιά γάμπα της.

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα γι΄ αυτήν, καθώς στα μέσα του δεύτερου σετ μετρούσε ήδη 35 λάθη. Η Γκοφ, Νο23 στον κόσμο, προηγήθηκε στη συνέχεια με 3-1 και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, σφραγίζοντας τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της στο πρώτο της match point.

Ειδήσεις σήμερα:

Missing alert για 27χρονη

Σύλληψη νηπιαγωγού για σεξουαλική παρενόχληση 5χρονης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επιστολή - έκκληση από τον Πελέ στον Πούτιν

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)Σήμερα 09:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Νάσο Μπαλέρμπας για τη διαδικασια της επιστολικής ψήφου.

Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκρισηΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

"Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ", είπε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)07:49Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”07:35Ιστορική νίκη του Σαντίκ Καν: Σε κάθετη πτώση οι Συντηρητικοί07:21Ορεστιάδα - Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα07:07Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους06:59Εορτολόγιο – 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:54Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η Χαμάς06:40Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία06:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο