LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2022 20:50

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Ατύχημα στον τερματισμό (βίντεο)

Δείτε καρέ - καρέ τον τερματισμό και το ατύχημα στον τερματισμό 

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε το 4ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα οι ποδηλάτες που ακολουθούσαν το γκρουπ των πρώτων είχαν ένα ατύχημα, καθώς αρκετοί έπεσαν -μη μπορώντας να μειώσουν ταχύτητα -πάνω σε έναν ποδηλάτη που έχασε την ισορροπία του περνώντας τη γραμμή του τερματισμού.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Να αναφέρουμε ότι το 4ο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, το οποίο εκκίνησε από την Καρδίτσα, ολοκληρώθηκε στη Λάρισα με νικητή τον Δανό Νιλς Λάου Μπρόγκε της BHS – PL Belton Bornholm και τους αθλητές να καλύπτουν μία απόσταση 176,5 χιλιομέτρων.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ιταλός Ατίλιο Βιβιάνι της Bingoal Pauwels Sauces WB και στην τρίτη ο Ισπανός Νταβίντ Γκονζάλεθ Λόπεθ της Caja Rural RGA.

Ξεπερνώντας το ατύχημα που είχε στην τελική ευθεία του χθεσινού ετάπ, ο Νεοζηλανδός Ααρον Γκέιτ της Bolton Equities Blackspoke διατηρεί την μπλε φανέλα του επικεφαλής της γενικής κατάταξης, με τον συμπατριώτη και συναθλητή του Τζέιμς Φουσέ να παραμένει πρώτος στα σπριντ ανάβασης (πορτοκαλί φανέλα).

Ο νικητής του 4ου ετάπ, Νιλς Λάου Μπρόγκε, πέρασε πρώτος στην κατάταξη των πόντων (πορτοκαλί φανέλα) και ο επίσης Δανός Εμίλ Ιβερσεν της BHS-PL Beton Bornholm διατηρεί τη λευκή φανέλα της κατηγορίας U23.

Πηγή: larissanet

Ειδήσεις σήμερα:

Βατικανό: Η “εξομολόγηση” του Πάπα στους πιστούς

Πρωτομαγιά με λασποβροχές και βοριάδες

Κατέρρευσε πολυκατοικία στην Κίνα (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο