LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 25 Απριλίου 2022 17:28

Τουρκία: Συντριβή αεροσκάφους σε γειτονιά τα Προύσας (εικόνες)

Πάνω σε σπίτια και αυτοκίνητα έπεσε το μικρό αεροσκάφος, προκαλώντας πανικό.

Τουρκία - συντριβή - αεροσκάφος

Ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα σε μια συνοικία της πόλης Προύσα, στη βορειοδυτική Τουρκία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο επιβαίνοντες, χωρίς να προκαλέσει θύματα στο έδαφος, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Προύσας Γιακούπ Τζανμπολάτ, όπως μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Πρόκειται για τον «πιλότο-εκπαιδευτή και έναν εκπαιδευόμενο πιλότο. Δεν υπάρχουν τραυματίες, βάσει των πρώτων πληροφοριών», εξήγησε. Σύμφωνα με τον ίδιο, δύο σπίτια και δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Όπως λέει το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, που μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση εικόνες από έναν δρόμο, απ’ όπου υψώνονται κόκκινες φλόγες και πυκνός μαύρος καπνός, το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο Γουνουσέλι, λίγο μετά την απογείωσή του.

Πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, αναφέρουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2022: Επιστρέφουν οι εκδρομείς – Η κίνηση στις εθνικές οδούς (εικόνες)

Κατερίνα Μονογυιού: Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή του αδερφού της

Συμβόλαιο θανάτου: Ο Γιάννης Σκαφτούρος δολοφονήθηκε στα Δερβενοχώρια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο