LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2022 12:33

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξέσπασε πάνω μου

Η ηθοποιός σε ανακοίνωση εξηγεί γιατί αποχώρησε πρόωρα από την παράσταση τους, κάνοντας λόγο για δυσανάλογο και αιφνίδιο ξέσπασμα του συμπρωταγωνιστή της.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη - Σπύρος Παπαδόπουλος

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την παράσταση που συμμετείχε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, όπως ανακοίνωσε, καθώς κάνει λόγο για ένα αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό της.

Τις διευκρινίσεις εξέδωσε μέσω του πληρεξούσιοιυ δικηγόρου της και αναφέρει τους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση της ηθοποιού:

"Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του θεάτρου ΚΑΠΑ και του σκηνοθέτη κύριου Παπαδόπουλου αναφορικά με το τέλος των παραστάσεων "Sexy Laundry”όπου συμμετείχα, θα ήθελα να διευκρινήσω τα ακόλουθα:

H συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου το οποίο συνέβη μετά το τέλος της παράστασης της Παρασκευής 1Η Απριλίου.

Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις δικές μου ευθύνες. Μετά, προσπάθησα να το αξιολογήσω ως μια πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε όσο ασυμβίβαστοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας.

Άλλωστε ως ενήλικες με καλή διάθεση αυτό δε θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out που πρωταγωνιστούν μόνο δυο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική χημεία.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη - Σπύρος Παπαδόπουλος

Τη δική μου γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς τη να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω. Δυστυχώς πολλές φορές η ενσυναίσθηση και η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Συναισθανόμενη μια ευθύνη απέναντι στους νεότερους ανθρώπους και τους πολίτες του κόσμου που έρχεται, στις γυναίκες κυρίως αλλά και στους άνδρες και παρακολουθώντας τη συζήτηση στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" την Κυριακή 3 Απριλίου η οποία ακολούθησε της μεταξύ μας ρήξης συνειδητοποίησα το εξής:

Αυτού του τύπου οι προστριβές στον εργασιακό χώρο, δεν έχουν απλώς να κάνουν με μια ασυμβατότητα χαρακτήρων όπως προσπάθησα να το εκλάβω αρχικά. Είναι πολύ πιο σοβαρές και δεν πρέπει πια να μένουν πίσω από κλειστές πόρτες, ούτε να κουκουλώνονται.

Δε κάνει καλό σε κανέναν μας. Όλα αυτά τα χρόνια, αυτό κάναμε και οδηγηθήκαμε εδώ. Με όση αγάπη, ενσυναίσθηση αλλά και συνείδηση μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή, δε στέκομαι απέναντι στο πρόσωπα αλλά στη νοοτροπία και την πράξη. Εύχομαι μακροπρόθεσμα αυτό να είναι καλό για όλους μας".

Δάφνη Λαμπρόγιαννη - Σπύρος Παπαδόπουλος

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός – Πλεύρης: Τέλος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού από τον Μάιο

Βιασμός: Καταγγελία από 17χρονη για άνδρα που γνώρισε μέσω Instagram

Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: “Καταπέλτης” ο εισαγγελέας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: ο τραγικός θάνατος του αστυνομικού και οι μαρτυρίες (βίντεο)Χθες 18:25 | Ειδήσεις

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στο Πασαλιμάνι όπου ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του. Ελεύθεροι οι 8 συλληφθέντες εργάτες, κρατείται ο εργολάβος.

Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην ΙερουσαλήμΧθες 21:17 | Ειδήσεις


Εκεί όπου κάποτε η ευλάβεια και η κατάνυξη βασίλευαν, σήμερα ρουκέτες και πυροβολισμοί ταράζουν τον ιερό τόπο.

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο οικογενειακό επεισόδιο πάνω από τάφοΧθες 17:53 | Ειδήσεις

Άνδρας άρπαξε μαρμάρινο σταυρό από παρακείμενο τάφο και χτύπησε την χήρα – και νύφη του – στο κεφάλι. Η ποινή που του επέβαλλε το δικαστήριο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα υπέβαλε το 4ο αίτημα για πληρωμή21:03Τροχαίο: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και τις έφαγε… αστυνομικός20:49Κασσελάκης: Η δεξιά καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (βίντεο)20:35Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουση20:22Μέση Ανατολή: Επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ - Τραυματίες στρατιώτες (βίντεο)20:09Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη19:55“Our Ocean Conference” – Γεραπετρίτης: Τα παρόντα κράτη δεσμεύτηκαν για μέτρα κόστους 11,5 δις δολαρίων, υπέρ της θάλασσας (εικόνες)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο