LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2022 06:50

“The 2Night Show” – Καζάκας: Οι ρόλοι που “απογείωσαν” την καριέρα του

Η αντίδραση του πατέρα του όταν του είπε πως θα γίνει ηθοποιός και η διαδρομή του από το Κερατσίνι ως την Κύπρο.

2Night Show - Καζάκας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Κώστα Καζάκα που αγαπήθηκε και ως Μπουκουράν, αλλά και ως Αναμπέλα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, από τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο Κερατσίνι και για την απόφασή του να πάει στο Ναυτικό.

Όπως είπε  ο πατέρας του ήταν ψαράς αλλά ο ίδιος ήθελε να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό, γι' αυτό έγινε για λίγο ναυτικός.

Τελικά όμως έγινε ηθοποιός και μάλιστα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του έγινε έξαλλος όταν του ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική, τόσο πολύ που του έκοψε την οικονομική βοήθεια για καιρό.  Ευτυχώς τον βοήθησε η γιαγιά του εκείνη την περίοδο.

2Night Show - Καζάκας

Ακόμα μίλησε για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή του η φιλία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με την οποία ήταν φίλοι από τη σχολή. Εκείνη ήταν που τον έστειλε σε οντισιόν για την Κύπρο αλλά και αργότερα τον πρότεινε και στον Μιχάλη Ρέπα για τον ρόλο του Αλβανού στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

Παράλληλα, μίλησε για τη ζωή του στην Κύπρο, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 30 χρόνια. Όπως τόνισε θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό καθώς δεν έμεινε άνεργος ποτέ. Μάλιστα πολλοί του έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρει στην Κύπρο γιατί δεν ήξερε την διάλεκτο. Και όμως εκείνος όχι απλά τα κατάφερε αλλά «πέρασε» για αυθεντικός Κύπριος στους ρόλους του.

Αναφερόμενος στις έξι σεζόν που συμμετείχε στους θεατρικούς «Συμπέθερους από τα Τίρανα», τόνισε ότι δεν υπήρχε ο ρόλος της μεταμφίεσης σε γυναίκα αλλά έγινε για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς και μάλιστα ο ρόλος του τριπλασιάστηκε σε σχέση με τον αντίστοιχο θεατρικό.

2Night Show - Καζάκας

Ειδήσεις σήμέρα: 

Ουκρανία – Κίεβο: Αγνοούνται εκατοντάδες άμαχοι

ΕΟΔΥ: rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 178 σημεία

Καιρός: σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τετάρτη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο