LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Μαρτίου 2022 15:47

Ανατρεπτικό “The 2Night Show” την Τετάρτη (εικόνες)

Ξεχωριστή θα είναι και αυτή η βραδιά, μαζί με την εκλεκτή συντροφιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ - Μάρκος Σεφερλής

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον καταξιωμένο ερμηνευτή Γιώργο Περρή.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μιλάει για τον βίαιο χωρισμό των γονιών του, την αποξένωση με τον αδελφό του, τη διέξοδο που βρήκε στη μουσική, την περιοδεία του με τη Λάρα Φαμπιάν και τη συναυλία «Sunset in Greece», που ξεπέρασε τα 120 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ

Σε μία κουβέντα από καρδιάς, ο Γιώργος Περρής μιλάει για το «coming out» που ποτέ δε χρειάστηκε να κάνει, καθώς ποτέ δεν έκρυψε τις επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή, τις πόρτες που είδε να κλείνουν  λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας και την επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά.

Τέλος, ανακοινώνει τη μελλοντική συνεργασία του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και με τη μελωδική του φωνή ερμηνεύει ένα αγαπημένο του τραγούδι.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ

THE 2NIGHT SHOW - ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ - Μάρκος Σεφερλής

Στο αποψινό «The 2Night Show», ο Γρηγόρης φιλοξενεί και μία γνήσια Ελληνίδα μάνα. Η κυρία Χαρίκλεια είναι μία γυναίκα που έχασε νωρίς τον άντρα της και πρέπει, πλέον, να μεγαλώσει μόνη της τα πέντε ενήλικα, ατίθασα παιδιά της, αλλά και να αντέξει τις παραξενιές του γκρινιάρη και ψυχωτικού πεθερού της. Μεταξύ άλλων, μοιράζεται τον «αγώνα» που δίνει καθημερινά για να ανταπεξέλθει στην οικογένειά της, άλλες φορές με «όπλο» το αστείρευτο χιούμορ της και άλλες φορές με το κοφτερό μυαλό της.

THE 2NIGHT SHOW - ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ - Μάρκος Σεφερλής

Επίσης, δεν διστάζει να αποκαλύψει  την αδυναμία της στο «ποτό», αλλά και την αδιακρισία της που πολλές φορές οδηγεί την οικογένεια σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Στο τέλος όμως, θα διαπιστώσουμε ότι η Χαρίκλεια δεν είναι απλά μία συνηθισμένη μαμά, αλλά μία …. SUPER MAMMY! Φυσικά, η σούπερ μαμά συναντά ένα σούπερ παιδί, τον Σπύρο Ντούγια, και η συνάντησή τους είναι απολαυστική!  

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 24:00

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

Μουντιάλ 2022: Απίστευτα επεισόδια μετά τον αποκλεισμό της Νιγηρίας (εικόνες)

Σαϊντού Καμαρά: Προσφυγή για το άσυλο με “όλο το σχολείο” στο πλάι του

Δίκη Λιγνάδη – Βλάχος: Ίσως ζητήσουμε να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών ένα από τα θύματα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο ΚάιροΣήμερα 07:53 | Ειδήσεις

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για «πολυάριθμους νεκρούς» τη νύχτα στην περιοχή. Μια χερσαία εισβολή «θα ήταν αφόρητη» λέει ο Γκουτέρες.

Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδροςΣήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ο Πούτιν κατήγαγε μια σαρωτική νίκη στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, δύο και πλέον χρόνια αφότου έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς17:55Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο17:41Ελληνικό: Είχε στο σκάφος επωμίδες και όπλο και... παρίστανε τον Λιμενικό17:27Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία17:13Λάρισα - Σοβαρό τροχαίο: Κόρη και πατέρας στο νοσοκομείο16:59Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε16:45Eurovision 2024: Οι συμμετοχές του Α' ημιτελικού (βίντεο)16:31Missing Alert για την εξαφάνιση 29χρονου16:17Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι16:03Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών (εικόνες)15:36Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”15:22ΠΑΣΟΚ για Μονή της Χώρας: Πρόκληση με υπογραφή Ερντογάν η μετατροπή της σε τζαμί15:08Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα στα διόδια των Μαλγάρων14:54Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου14:40Κικίλιας: Προχωρούν τα έργα καθαρισμών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας14:26Βόλος: Νεκρός ο άνδρας που διέρρηξαν το σπίτι του όσο νοσηλευόταν14:13Πατριάρχης Βαρθολομαίος: στηρίζουμε την ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας13:59Ερντογάν σε Ισραήλ: Αποδεχτείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός13:45Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας13:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο