LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Μαρτίου 2022 07:03

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα ανεβάζει “στροφές”

O 31χρονος επιθετικός δείχνει αποφασισμένος να σπάσει τα... κοντέρ, προλαβαίνοντας τους τελευταίους αγώνες στα play off της Super League και στο Κύπελλο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΕΝΤΑ


Στο δρόμο της επιστροφής του μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε πριν από ενάμισι μήνα στην Ιταλία (16/2) βρίσκεται πλέον ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού που αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα στον αστράγαλο που τον ταλαιπώρησε αφάνταστα απ’ τον περασμένο Μάιο, με συνεχόμενα «μπες-βγες» κι αφόρητους πόνους, έχει ξεκινήσει τρέξιμο εδώ και δύο εβδομάδες, ακολούθως πρόσθεσε στο ασκησεολόγιό του και πρόγραμμα με μπάλα κι ακόμη και στα ρεπό της ομάδας, δουλεύει ατομικά με personal trainer για να επιστρέψει πολύ γρηγορότερα απ’ τις αρχικές εκτιμήσεις.

Κι εκεί όπου άπαντες ήταν πολύ επιφυλακτικοί ως προς τον ακριβή χρόνο επιστροφής του ο 31χρονος επιθετικός δείχνει πια αποφασισμένος να σπάσει τα... κοντέρ, προλαβαίνοντας τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς στα play off της Super League και στο Κύπελλο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «μπει» σε κομμάτια της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας, όμως το πιο σημαντικό είναι πως δεν έχει πια ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ανεβάζοντας καθημερινά την ένταση στα προγράμματά του. Κι έχει βάλει ως πρώτο στόχο τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου με τη Λαμία, που αναμένεται να οριστούν από την ΕΠΟ ανάμεσα στο Πάσχα, ήτοι την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) και την Τετάρτη του Πάσχα (27/4).

Τότε υπολογίζεται να είναι πολύ πιο έτοιμος πλέον από πλευράς φυσικής κατάστασης, προκειμένου να προλάβει το β’ γύρο των play off κι -εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει τη Λαμία- τον τελικό του Κυπέλλου της 21ης Μαΐου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Ανοιξιάτικη ζέστη και σκόνη την Κυριακή

Κίνα - Συντριβή Boeing: Εντοπίστηκε το δεύτερο μαύρο κουτί

Foo Fighters - Τέιλορ Χόκινς: Η τοξικολογική εξέταση για τον θάνατό του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο