LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 24 Μαρτίου 2022 08:27

“The 2Night Show” - Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο θάνατος της μητέρας της και η κατάθλιψη (βίντεο)

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εκπομπή "The 2Night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΖΕΝΕΒΙΕΒ ΜΑΖΑΡΙ

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Η Art Director, που αγαπήθηκε πολύ απο το κοινό από το GNTM, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταξύ άλλων και για την αγάπη της για τη μόδα, την απώλεια της μητέρας της που της στοίχισε πολύ αλλά και την κατάθλιψη.

όπως αποκάλυψε, όταν ασχολείται κάποιος με τη μόδα... είναι μικρόβιο, "τρως τα λεφτά σου σε ρούχα και αξεσουάρ", είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πάω σε ψυχολόγο από το 2007 που έχασα τη μαμά μου. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς η μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου, δεν είχα την ανάγκη να έχω φίλες, επειδή ήμουν και πολύ περίεργος άνθρωπος και κλειστός. Η μαμά μου ήταν ο κόσμος μου όλος. Ταλαιπωρήθηκα. Με την κατάθλιψη η πρώτη άμυνα είναι ο πόλεμος. Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου, να είμαι ανοιχτή στην θλίψη. Είναι η νέα μου κολλητή και θα μείνει πάντα μαζί μου. Τα δύο χρόνια της πανδημίας ήταν δύσκολα γιατί το πρώτο πράγμα που σου κάνει η κατάθλιψη είναι να θες να απομονωθείς, να εγκλωβιστείς μέσα σου.»


Όσον αφορά το πόσο την επηρέασε η περίοδος της καραντίνας, δήλωσε: «Το lockdown εμένα με σακάτεψε. Γιατί στα παιδιά μου δεν κρύβω τη θλίψη μου, ούτε τα συναισθήματά μου. Επιβάλλεται να τους λες την αλήθεια όταν περνάς δύσκολα ψυχολογικά, αλλά και πάλι ήταν τρομερά δύσκολο να είμαι ψύχραιμη και να μην τα τρομάξω. Η κατάθλιψη χτυπάει το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων σε διάφορες καταστάσεις.»

Για την αλλαγή στην ίδια μετά τον θάνατο της μητέρας της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά το θάνατο της μαμάς μου ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι άλλαξα, ήμουν άλλος άνθρωπος. Η Ζενεβιέβ πριν το θάνατο της μαμάς μου και η Ζενεβιέβ μετά ήταν δυο διαφορετικοί χαρακτήρες. Μου λείπει ο παλιός μου εαυτός. Δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω, δεν μπορεί. Δεν είχα το φόβο του θανάτου, δεν φοβόμουν τίποτα, υπήρχε μια άγνοια κινδύνου πριν το θάνατο της μητέρας μου. Μου λείπει τώρα αυτό το κορίτσι. Δεν υπάρχει πια».

Επιπλέον, μίλησε για το εάν θα συμμετέχει και στο επόμενο GNTM και δήλωσε πως βρίσκονται σε συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, μιας και οι σχέσεις της παραμένουν πολύ καλές με τους ανθρώπους της παραγωγής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο