LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 05 Μαρτίου 2022 22:19

Μίνα Αρναούτη: Αποκάλυψε πόσα εκατοστά είναι το στήθος της μετά τις πλαστικές

Μία «αποκάλυψη» έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μίνα Αρναούτη.

Μίνα Αρναούτη - Παντελίδης - τροχαίο

Η νεαρή δημοσιογράφος αποκάλυψε στο Instagram πόσες πλαστικές έχει κάνει στο στήθος της, αλλά και το... μέγεθός του

Η νεαρή κοπέλα που έγινε γνωστή στην Ελλάδα, καθώς βρισκόταν στο τροχαίο, που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, μοιράζεται συχνά πληροφορίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Πρόσφατα, έκανε με το κοινό της ένα Q&A και ένας από τους φίλους της της έκανε μία... αδιάκριτη ερώτηση.

Συγκεκριμένα, αναρωτήθηκε για το μέγεθος του στήθους της.

«Πόσα cc είναι το στήθος σου;», τη ρώτησε.

Η Μίνα Αρναούτη χωρίς να διστάσει, αποκάλυψε όχι μόνο το μέγεθός του, αλλά και το πόσες επισκέψεις έκανε στον πλαστικό της χειρουργό για να το αποκτήσει.

«Είναι 450cc!! Δηλαδή DD. Αρκετά μεγάλο! Είπα να μου βάλουν αυτό που μου ταιριάζει και του έδωσαν και κατάλαβε. Πέρα από την πλάκα να κάνετε έρευνα, πριν κάνετε επεμβάσεις, γιατί εγώ χρειάστηκε να κάνω τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος», έγραψε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο