LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Μαρτίου 2022 18:59 | Ανανέωση: 01 Μαρτίου 2022 19:18

Εισβολή στην Ουκρανία: Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα (εικόνες)

Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Δείτε φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο και συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον ουκρανικό λαό πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί, κρατώντας σημαίες της Ουκρανίας, λουλούδια καθώς και χαρτόνια με συνθήματα υπέρ της ειρήνης, αλλά και εναντίον του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

«Σταματήστε τον Πούτιν, σταματήστε τον πόλεμο, θέλουμε Ειρήνη» είναι μερικά από τα συνθήματα που είναι γραμμένα στα χαρτόνια των διαδηλωτών που καταγγέλλουν τις εχθροπραξίες που διεξάγονται για έκτη μέρα σήμερα στην Ουκρανία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ακόμη, αρκετοί είναι εκείνοι που φορούν μπλούζες και αυτοκόλλητα που αναγράφεται το σύνθημα #μετηνουκρανία κι από πάνω απεικονίζεται το πρόσωπο του Βλατιμίρ Πούτιν ζωγραφισμένο με ένα κόκκινο Χ.

Όπως αναφέρεται στο διαδικτυακό κάλεσμα, η σημερινή συγκέντρωση είναι «μια πρωτοβουλία ανεξάρτητων πολιτών που καλεί τις φίλες και τους φίλους της ελευθερίας και της δημοκρατίας στη χώρα μας, από κάθε εθνικότητα, να διαδηλώσουν κατά της βάρβαρης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και υπέρ της ηρωικής αντίστασης του ουκρανικού λαού».

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ανάμεσα στους διαδηλωτές βρίσκονται η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «βρίσκομαι σήμερα εδώ για να εκφράσω τη συμπαράσταση και τη στήριξη μου στον ουκρανικό λαό» και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο πορείες κατά του πολέμου στην Ουκρανία 

Να σταματήσει ο πόλεμος στη χώρα τους ζήτησαν για άλλη μια φορά Ουκρανοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου κρατώντας σημαίες και αντιπολεμικά πλακάτ, έψαλαν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας. Στη συνέχεια έκαναν πορεία μέχρι τη συμβολή των οδών Δημοσθένους με Μητροπόλεως, όπου αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν την πρόσβασή τους στο ρωσικό προξενείο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ξεχωριστή κινητοποίηση, με αφετηρία το άγαλμα του Βενιζέλου, έκαναν κινήσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με κατάληξη το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Μπροστά από το προξενείο των ΗΠΑ, έκαψαν σημαία του ΝΑΤΟ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ

'Έξω ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ρωσία από την Ουκρανία. Όχι στον πόλεμο. Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ", έγραφε το πανό που ήταν στην κεφαλή της πορείας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Ειδήσεις σήμερα:

Μαριέττα Γιαννάκου: Δημοτική δαπάνη η κηδεία της

Κορονοϊός: 17176 νέα κρούσματα την Τρίτη

“The 2Night Show” την Τρίτη με παρέα έκπληξη (εικόνες)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα έντασηΣήμερα 07:12 | Ειδήσεις

"Ράλι ανόδου" καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά και τις πληροφορίες για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγόΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Που και πως συνέβη το τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Ποια είναι η κατάσταση του οδηγού του δικύκλου.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο