LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Φεβρουαρίου 2022 18:12

Τουρνουά Ακαπούλκο - Τσιτσιπάς: βατή η κλήρωση

Μεγάλα ονοματα του παγκόσμιου τένις δίνουν ραντεβού στο Μεξικό.

AP - Τσιτσιπάς

Με πέντε τενίστες της πρώτης 10άδας της παγκόσμιας κατάταξης της ATP ξεκινά την Δευτέρα (21/02) το τουρνουά τένις του Ακαπούλκο, ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στο εφετινό "Abierto Mexicano Telcel", εκτός του Έλληνα πρωταθλητή θα συμμετέχουν επίσης, ο κάτοχος των περισσότερων τροπαίων Grand Slam, μετά το τελευταίο που κατέκτησε πρόσφατα στη Μελβούρνη, Ράφα Ναδάλ, ο αντίπαλος του Ισπανού στον τελικό του Australian Open, Ντανίιλ Μεντβέντεφ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Ματέο Μπερετίνι ενώ την οκτάδα της κορυφαίας 10άδας συμπληρώνουν οι Νόρι, Φριτζ και Καρένιο Μπούστα.

Η κλήρωση που διενεργήθηκε ήταν αρκετά καλή για τον Τσιτσιπά. Μετά την απρόσμενη ήττα που γνώρισε στον 2ο γύρο του τουρνουά της Μασσαλίας από τον Σάφιουλιν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νο3 του ταμπλό στο Μεξικό) θα παίξει στον πρώτο γύρο με τον Λάσλο Τζέρε ενώ πιθανότερος αντίπαλος στην φάση των «16» είναι ο Λορέντσο Σονέγκο. Εάν φτάσει στους προημιτελικούς, ο 23χρονος τενίστας θα βρει πιθανότατα απέναντί του τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Τα πράγματα ήταν σαφώς πιο δύσκολα για τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος στο τρίτο τουρνουά που συμμετέχει στο 2022 (έχει κατακτήσει τα δύο προηγούμενα) θα βρει στον πρώτο γύρο τον φορμαρισμένο Ρέιλι Όπελκα, οποίος προέρχεται από 2 σερί τελικούς σε Ντάλας και Delray Beach.

Εάν περάσει ο Ισπανός θα βρει στην επόμενη φάση έναν εκ των Ντιμιτρόφ - Κρεσί, ενώ στους προημιτελικούς διασταυρώνεται με τον Ματέο Μπερετίνι. Λόγω του ότι είναι στο πάνω μέρος του ταμπλό με τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ, είναι πολύ πιθανό οι δυο τους να τα... ξαναπούν μετά το σπουδαίο τένις που έπαιξαν στον τελικό της Μελβούρνης.

Ο Ρώσος από την πλευρά του, ο οποίος σε περίπτωση που κατακτήσει το τουρνουά στο Ακαπούλκο θα βρεθεί στο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ξεκινήσει απέναντι στον Μπενουά Περ, ενώ στους «8» διασταυρώνεται με τον με τον Τέιλορ Φριτζ.

Τέλος, το νο2 του ταμπλό, ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα ξεκινήσει κόντρα στον Τζένσον Μπρουκσμπι ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Νόμιζαν ότι κοιμόταν στην καρέκλα μαγαζιού, αλλά ήταν νεκρός

“Euroferry Olympia”: νεκρός βρέθηκε ένας από τους αγνοούμενους

ΗΠΑ: συντριβή ελικοπτέρου δίπλα σε λουόμενους! (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο