LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2022 13:18 | Ανανέωση: 16 Φεβρουαρίου 2022 16:08

Συνελήθη τραγουδιστής για διακίνηση ναρκωτικών

Τι εντόπισαν οι αρχές κατά την έρευνά τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αλβανός τραγουδιστής - ναρκωτικά - Αττική

Δύο άτομα βρίσκονται στα χέρια των αρχών δια κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Αττική.

Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης οι αστυνομικοί εντόπισαν 9.230 ευρώ, ένα πιστόλι και 4 φυσίγγια των 6.35 mm, δύο αυτοκίνητα, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και τέσσερα κινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι δύο άνδρες διακινούσαν κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη. Ο ένας είναι 41 χρόνων, αλβανικής καταγωγής με τα αρχικά Α.B., και είναι γνωστός τραγουδιστής στη χώρα του που διέμενε στην Αρτέμιδα της Αττικής και είχε άδεια παραμονής στη χώρα.

Ο δεύτερος συλληφθής, είναι Έλληνας με τα αρχικά Ε.Γ, είναι γεννημένος το 1959 στην Αθήνα και κάτοικος Αρτέμιδας και συνταξιούχος.

Αλβανός τραγουδιστής - ναρκωτικά - Αττική

Οι δύο άνδρες, κατηγορούνται για παραβάσεις του Ν. 4139/13 «Νόμος περί εξαρτησιογόνων Ουσιών και άλλες διατάξεις», ενώ επιπρόσθετα ο 41χρονος κατηγορείται και για παραβίαση του Ν. 2168/93 «Περί Όπλων».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 14-2-2022, ο 63χρονος, συνελήφθη στο σπίτι του και βρέθηκαν στην κατοχή του και για λογαριασμό του συνεργού του, με σκοπό την άμεση πώληση σε τρίτους, 9 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 1.015 γραμμαρίων και ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας «EKOLA & VOLTRAN Tuna» με έναν γεμιστήρα και 4 φυσίγγια διαμετρήματος 6.35 mm.

ναρκωτικά - Αρτέμιδα - ΕΛΑΣ

Ο 41χρονος τραγουδιστής, συνελήφθη στο σπίτι του και στην κατοχή του βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 50 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά: Σκύλος βρέθηκε σκελετωμένος και αλυσοδεμένος (εικόνες)

Πάτρα - Ατύχημα με καρτ: Το πόρισμα για τον 6χρονο

“Live” διάρρηξη στο αυτοκίνητο του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο