LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2022 11:42

Κυψέλη - Δολοφονία 7χρονου: Ανατριχιαστικές οι περιγραφές του ζευγαριού

Φρίκη προκαλούν οι απολογίες της 29χρονης μητέρας και του συντρόφου της. Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του 33χρονου.

Κυψελη - δολοφονία - 7χρονος - εργαλειοθήκη
Φορτισμένες και με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ήταν οι απολογίες της 29χρονης μητέρας και του συντρόφου της, οι οποίοι κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον μικρό Ανδρέα, το 2017. 
Οι δικαστικοί λειτουργοί δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις τους και διέταξαν την κράτησή τους. 

Η 29χρονη και ο σύντροφός της παρουσίασαν τη δική τους εκδοχή για το πώς έχασε τη ζωή του ο 7χρονος Ανδρέας στο διαμέρισμα της Κυψέλης.

Σύμφωνα με τον διορισμένο από το κράτος συνήγορο τού 33χρονου, ο κατηγορούμενος έκλαιγε συνεχώς και υποστήριξε ότι δεν σκοτωσε τον γιο της συντρόφου του. Στην απολογία του δήλωσε ότι δεν ζήτησε βοήθεια και δεν μίλησε ποτέ για το περιστατικό, επειδή δεν ήθελε να χαλάσει τη ζωή της αδερφής του θύματος. 

«Του έκλεισα το στόμα με μία μικρή μονωτική ταινία για να τον ηρεμήσω επειδή ήταν άτακτος. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Ήταν η κακιά στιγμή. Τον νοιαζόμουνα, τον πρόσεχα και του αγόραζα παιχνίδια», υποστήριξε στην απολογία του ο 33χρονος, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά στην ανακρίτρια ότι η 29χρονη μητέρα δεν συμμετείχε.

ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 7ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Φορτισμένη ήταν και η απολογία της 29χρονης, η οποία υποστήριξε ότι έμενε με τον 33χρονο από ανάγκη, για να μην επιστρέψει στη μητέρα της, η οποία είναι αλκοολική. 

«Νόμιζα ότι ήταν μία ημέρα σαν όλες τις άλλες. Ότι για άλλη μία φορά προσπαθούσε να τον ηρεμήσει γιατί ήταν άτακτος. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί πέθανε. Το παιδί ήταν τιμωρία από το πρωί, όρθιο, χωρίς φαγητό από την προηγούμενη ημέρα, να κοιτάζει τον τοίχο. Ξαφνικά άκουσα έναν γδούπο και είδα το παιδί πεσμένο στο πάτωμα, νεκρό», είπε από την πλευρά της η 29χρονη μητέρα. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι το τάιζε κρυφά, όταν το τιμωρούσε ο σύντροφός της. 

29ΧΡΟΝΗ -  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ  7ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται πως στη δικογραφία αναφέρεται ότι τα δάχτυλα του μικρού Ανδρέα ήταν τραυματισμένα, ενδεχομένως από πένσα ή άλλο εργαλείο.

Αυτό έρχεται να εξηγήσει όσα ισχυρίζεται ο 33χρονος, γιατί δηλαδή ο 7χρονος δεν έβγαλε αυτή τη φορά την χαρτοταινία. Εάν ισχύει αυτή η πληροφορία, ίσως τα δάχτυλα του παιδιού να μην μπορούσαν να τραβήξουν την χαρτοταινία και έτσι να πέθανε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο διορισμένος από το Κράτος συνήγορος του κατηγορούμενου για την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη, Αλέξανδρος Φίλιος, εμφανώς συγκλονισμένος και ο ίδιος από το περιστατικό με θύμα το παιδί, ανέφερε πως «διορίστηκα και πρέπει να κάνω το καθήκον μου. Κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα υπεράσπισης».

Για διαδικασία της ανάκρισης είπε πως ο άνδρας «ήταν συνεχώς δακρυσμένος και έκλαιγε, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα», τονίζοντας πως «ήταν από τις πιο δύσκολες ανακρίσεις στην ζωή μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: Συνεδριάζει η επιτροπή – Ποια μέτρα οδεύουν προς χαλάρωση

“Το Πρωινό” - Βλάχος κατά Κούγια και Λιγνάδη: ανόητες κινήσεις για να γίνει σόου η δίκη

Πάτρα - Ατύχημα με καρτ: Το πόρισμα για τον 6χρονο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο