LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2022 12:54

“Το Πρωινό” - Τσιμιτσέλης για Λιγνάδη και Ρουβά: ο αδελφός μου να ήταν, καταδίκη θα ήθελα (βίντεο)

Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τα θύματα που δεν τολμούν να μιλήσουν, αλλά και την ανάγκη να υπάρξει πλήρης και σε βάθος κάθαρση και διαρκής υπενθύμιση για τους δράστες και τις πράξεις τους.

Γιάννης Τσιμιτσελης - Το Πρωινό

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε την Δευτέρα καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη που προκάλεσαν πληθώρα αντιδράσεων.

«Είδα στο twitter ένα #cancel_rouvas και πάτησα να δω τι είναι και είδα όλη αυτή την κατάσταση. Ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη και είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέει. Εγώ δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά μία καταδίκη. Και ο αδερφός μου να ήταν, και η μάνα μου να ήταν και πάλι καταδίκη θα ήθελα. Δε θα κάτσω να πλέξω το εγκώμιο για κανέναν αν έχει έναν έντιμο πρότερο βίο ή αν μου έχει φερθεί εμένα καλά», είπε ο ηθοποιός.

Όπως συμπλήρωσε, «δεν έχει σημασία το δέντρο, αλλά το δάσος. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης αλλά αρκετοί. Ήρθε η ώρα να μπουν όλοι στη θέση τους. Δεν παίρνει το πράγμα πια άλλη νοθεία είτε να νερώσουμε το κρασί. Πρέπει το πράγμα πια να φτάσει σε ένα τέλος και να υπάρχει και διαρκής υπενθύμιση για τα επόμενα χρόνια. Επειδή ξεχνάμε εύκολα, μπορεί τώρα να πληρώσει τη νύφη ένας ή δύο ή τρεις που είναι οι θύτες και άλλοι μετά από χρόνια να ξεπεταχτούν και να είναι πιο έτοιμοι».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε ακόμη πως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και δεν πρέπει να ντρέπονται τα θύματα, λέγοντας «ακόμη και τα θύματα μπορεί να ντρέπονται, αλλά μιλώντας μπορεί να αποτρέψουν να πάθει κακό κάποιος άλλος. Εκτιμώ ότι μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό έχει βγει και έχει μιλήσεις, καθώς θέλουν αν το θάψουν μέσα τους οι περισσότεροι», τονίζοντας ακόμη πως «δεν νομίζω ότι κανένα θύμα έχει φταιξει στο παραμικρό, ποτέ».

Σε ότι αφορά το καλλιτεχνικό μέλλον του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, είπε «για μένα δεν θα έπρεπε να μπορέσουν να γυρίζουν στο θέατρο, ακόμη και αν αθωωθούν. Από εκεί και πέρα είναι ελεύθερη αγορά και τα εισιτήρια είναι στα χέρια του κόσμου».

Συνομιλώντας με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε ακόμη για την κόρη του, την Κατερίνα Γερονικολού και την σχέση τους, εν μέσω και της επαγγελματικής τριβής, λόγω των συνεργασιών, αλλά και για τα επαγγελματικά του βήματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Αγίου Βαλεντίνου: Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει με ένα απολαυστικό βίντεο

“Καλημέρα Ελλάδα” - Γεωργιάδης: η ακρίβεια, η μιζέρια και ο “καυγάς” με την Καλογεροπούλου (βίντεο)

Ουκρανία - ΥΠΕΞ: ομογενείς νεκροί από πυρά Ουκρανών στρατιωτών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)Σήμερα 08:55 | Ειδήσεις

Ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το νέο ράλι τιμών στα καύσιμα και μάλιστα τις αντίθετες διαδρομές πετρελαίου και βενζίνης.

Ελληνοτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)Σήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του πρώην Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του CHP.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίση07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο