LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2022 22:16

Σινσινάτι - “The Who”: Επιστρέφουν μετά από 43 χρόνια στον “τόπο του εγκλήματος”

Η τραγωδία που στοιχειώνει όλα αυτά τα χρόνια το θρυλικό ροκ συγκρότημα. Η μαύρη νύχτα της πολύνεκρης τραγωδίας.

The Who

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα «The Who» θα δώσει την πρώτη του συναυλία στην περιοχή του Σινσινάτι, τέσσερις δεκαετίες μετά την πολύνεκρη τραγωδία κατά την εμφάνισή τους, στο Riverfront Coliseum, το 1979.

Εκείνη τη βραδιά έντεκα νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 23 τραυματίστηκαν, στην προσπάθεια τους να φτάσουν όσο γινόταν πιο κοντά στη σκηνή.

Η τραγωδία στοιχειώνει όλες αυτές τις δεκαετίες το συγκρότημα, το οποίο υποστηρίζει υποτροφίες σε προάστιο του Σινσινάτι στη μνήμη των θυμάτων.

Οι Who θα ανέβουν στη σκηνή στο στάδιο TQL στις 15 Μαΐου, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WCPO-TV. Η επιστροφή του συγκροτήματος είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020 στο BB&T Arena στο Κεντάκι, αλλά έπρεπε να αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Τώρα εμφανιζόμαστε σε έναν ακόμη μεγαλύτερο χώρο, ο οποίος προφανώς θα αυξήσει τα έσοδα για τις υποτροφίες» είπε ο τραγουδιστής Ρότζερ Ντάλτρεϊ στον τηλεοπτικό σταθμό. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι αφήνουμε πίσω μας μια κληρονομιά για το Σινσινάτι».

Στο ντοκιμαντέρ του WCPO-TV του 2019 «The Who: The Night that Changed Rock», το συγκρότημα είπε ότι η απόφαση να δώσει ξανά συναυλία στο Σινσινάτι «θα είναι ένα πολύ χαρούμενος γεγονός και κάτι τόσο θεραπευτικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Λουκ Μοντανιέ: Πέθανε ο βιολόγος που ανακάλυψε τον ιό του AIDS

Παπαευαγγέλου: Η Όμικρον δεν είναι μία απλή ίωση - Ποιοι κινδυνεύουν

Gov.gr: Ποιες υπηρεσίες θα είναι εκτός λειτουργίας για τρεις ημέρες


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο