LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 07 Φεβρουαρίου 2022 08:10

Κορονοϊός - Αυστραλία: Ανοίγει και πάλι τα σύνορα της

Τι ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.

αεροπλάνο - αεροδρόμιο - επιβάτης

Την απόφαση να ανοίξει και πάλι τα σύνορά της πήρε η Αυστραλία σε όλους τους ξένους τουρίστες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού από την 21η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.

Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο άνοιγμα των συνόρων σε τουρίστες περίπου δύο χρόνια μετά την επιβολή αυστηρών περιορισμών στην Αυστραλία, οι οποίοι συγκαταλέγονταν στους πιο αυστηρούς στον κόσμο για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

«Αν είσαστε πλήρως εμβολιασμένοι, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στην Αυστραλία», δήλωσε ο Μόρισον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. Διευκρίνισε ότι οι αυστραλιανές αρχές «θα ξανανοίξουν τα σύνορα σε όλους τους κατόχους θεωρήσεων διαβατηρίου από την 21η Φεβρουαρίου».

Η κυβέρνησή του είχε αρχίσει τη διαδικασία ανοίγματος των συνόρων κατά φάσεις στα τέλη της περασμένης χρονιάς, επιτρέποντας την είσοδο σε μετανάστες εργαζόμενους υψηλού επιπέδου ειδίκευσης, ξένους φοιτητές και λιγοστούς τουρίστες.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής ανάμεσα στους συλληφθέντες

Καλάβρυτα: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς των αναρριχητών

Δολοφονία Άλκη: Συλλήψεις και νέα εντάλματα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο