LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2022 14:30

“Η Φάρμα”: Ντέρμπι μεταξύ ανδρών, σκότωμα μεταξύ γυναικών

Έντονο το σπασπένς και στο αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας» στις 21:30, στον ΑΝΤ1.

Η ΦΑΡΜΑ - ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

Η ώρα για τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ της εβδομάδας έφτασε και τα συναισθήματα πλημμυρίζουν τη «ΦΑΡΜΑ»! Ποιος θα παραμείνει; Ο Νεόφυτος ή ο Κουτσαβάκης; Η μάχη μεταξύ των δύο είναι ντέρμπι και θα χρειαστεί και το 5ο αγώνισμα για να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Λίγο πριν, οι παίκτες ενημερώνονται, όπως ήταν αναμενόμενο, για το αρνητικό αποτέλεσμα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ από τον ΕΠΙΣΤΑΤΗ, ο οποίος τους δίνει άλλη μία ευκαιρία. Πέρα, όμως, από την κλασική κόντρα μεταξύ Αθανασίας και Αγγελικής, μία άλλη ξεκινά, μεταξύ Αθανασίας και Νάιρας με τους άντρες να σχολιάζουν πως στο τέλος οι «γυναίκες θα σκοτωθούν μεταξύ τους».

 ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΣΤΙΣ 21:30

  •  Η Νάιρα έχει ψηφίσει τον Κουτσαβάκη, ο οποίος με σχεδόν ρεκόρ αρνητικών ψήφων βγήκε ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ. Η Νάιρα νιώθει άσχημα και απολογείται, καθώς θεωρεί ότι τον πρόδωσε, ενώ ο Κουτσαβάκης -μεταξύ σοβαρού και αστείου- της λέει ότι περισσότερο τον πείραξε η δική της ψήφος.
  •  Στη συνέχεια, και η Αγγελική απολογείται στον Κουτσαβάκη, η οποία του λέει μάλιστα να την ψηφίσει, αν έχει νιώσει ότι τον πλήγωσε. Και αυτό, παραδόξως, αποτελεί άλλη μια αφορμή για να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε Αθανασία και Αγγελική.
  • Στην πρόταση του Αστρινού να παντρέψει την Αγγελική με τον Γρηγόρη, η Αγγελική δηλώνει ότι έχει τελειώσει με το κεφάλαιο γάμος. Βέβαια, αν της κάνει πρόταση ο Γρηγόρης, δεν ξέρει αν θα αρνηθεί.
  • Ο Επιστάτης μαζί με την κτηνίατρο φέρνουν τη νέα αγελάδα και ζητάει από τους παίκτες να την προσέχουν μέχρι να εγκλιματιστεί. Επίσης, ένας επιπλέον λόγος που πρέπει να προσέχουν την Μπέλα, είναι γιατί είναι ετοιμόγεννη. Η κτηνίατρος τους ενημερώνει για την υγεία του μικρού κατσικιού που είχαν βγάλει από τη ΦΑΡΜΑ. Είναι μια χαρά και σε λίγο θα επιστρέψει.
  • Οι παίκτες δεν έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ο Επιστάτης τους λέει ότι είναι η πρώτη φορά που τους είδε να μην προσπαθούν, αλλά τους δίνει την ευκαιρία να την ολοκληρώσουν.
  •  Στον ΑΧΥΡΩΝΑ, πριν τη MONOMAXIA, υπάρχει ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, με τους παίκτες να θυμούνται τους δικούς τους που τους λείπουν, αλλά  και αυτούς που έχουν φύγει από τη ζωή.
  • Η 1η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ εξελίσσεται σε ντέρμπι, θα χρειαστούν και τα 5 αγωνίσματα για να αναδειχθεί ο νικητής. Ποιος θα επικρατήσει στο 5ο αγώνισμα και θα παραμείνει στη «ΦΑΡΜΑ»; Ο Νεόφυτος ή ο Κουτσαβάκης;
  • Πέρα όμως από τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, μια μεγάλη κόντρα έχει ξεκινήσει μεταξύ της Αθανασίας και της Νάιρας, οι οποίες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, με τη Μαρία στη μέση, την Αγγελική υποστηρικτική προς τη Νάιρα και τους άντρες να σχολιάζουν πως οι «γυναίκες θα σκοτωθούν μεταξύ τους».

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
3 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο