LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2022 21:11

Moses J. Moseley: Νεκρός ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός που είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στην σειρά  «The Walking Dead» βρέθηκε νεκρός από πυρά μέσα στο αυτοκίνητό του 

Moses J. Moseley

Νεκρός στα 30 του χρόνια ο ηθοποιός Moses J. Moseley.

Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό την περασμένη Τετάρτη, κάτι που οι αρχές ερευνούν ως πιθανή αυτοκτονία

Ο Moseley έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead» όπου εμφανίστηκε σε σε έξι επεισόδια ενώ μεταξύ άλλων είχε συμμετάσχει με μικρούς ρόλους στις παραγωγές Watchmen, Queen of the South και The Hunger Games: Catching Fire.

Η μάνατζερ του Moseley, Tabatha Minchew, επιβεβαίωσε την είδηση στο ET, λέγοντας ότι ο ηθοποιός «πέθανε στην Ατλάντα της Τζόρτζια».

«Ως μάνατζερ και φίλη του για σχεδόν 10 χρόνια, μπορώ να πω ότι θα μας λείψει πολύ. Ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος και αν είχες μια κακή μέρα, την έκανε καταπληκτική. Λάτρευε τις ταινίες και ήταν πάντα ενθουσιασμένος που ήταν στα γυρίσματα και έκανε νέους φίλους. Αγαπούσε τους θαυμαστές του, τους φίλους του και την οικογένειά του και θα έκανε τα πάντα για να τους βοηθήσει».

«Ο κόσμος έχασε ένα καταπληκτικό ταλέντο και μια υπέροχη καρδιά», πρόσθεσε.

Η αστυνομία διερευνά επί του παρόντος τις συνθήκες του θανάτου του Moseley, σύμφωνα με το TMZ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το σώμα του Moseley βρέθηκε χθες από τις αρχές και ότι μέλος της οικογένειας είχε υποβάλλει αναφορά ότι ήταν αγνοούμενος καθώς δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του για αρκετές ημέρες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία Θεσσαλονίκη - Ηρακλής: Στα χρώματα του Άρη έβαψε το σήμα του

Bullying: διασυρμός 12χρονης μαθήτριας ΑμΕΑ (βίντεο)

Νεκρός μέσα σε λουτρό αίματος βρέθηκε γνωστός συγγραφέας

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία 19χρονου: Ακραία βίαιος ο θάνατός του

Bullying: διασυρμός 12χρονης μαθήτριας ΑμΕΑ (βίντεο)

Καμπουράκης: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο σπίτι του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο