LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2022 12:24

Παναθηναϊκός: Ο Μπουζούκης στην Ζούλτε Βάρεγκεμ

Οι λεπτομέρειες του επικείμενου deal πώλησης του 24χρονου άσου στην ομάδα του Βελγίου.

Μπουζούκης - Παναθηναϊκός
Κάτοικος... Βελγίου αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ο Γιάννης Μπουζούκης, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία από το πρωί του Σαββάτου (29/01) με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ για την πώληση του 24χρονου άσου.

Ο Πρεβεζάνος μέσος, έπειτα από μία δεκαετία στο «τριφύλλι» (απ' την ακαδημία του, μέχρι την πρώτη ομάδα) αναχωρεί σήμερα (Κυριακή 30/01) το πρωί -μέσω Βρυξελλών- για το Βάρεγκεμ, προκειμένου να περάσει απ' τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Η Ζούλτε, μία ομάδα που ιδρύθηκε μόλις πριν από 21 χρόνια (2001), αλλά έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Βελγίου (2006, 2017), δεν περνάει και την καλύτερή της περίοδο, καθώς είναι στη 16η θέση της Jupiler League, μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Σερένγκ, ωστόσο η διοίκησή της ομάδας άναψε το «πράσινο φως» στον Τίμι Σίμονς (ανέλαβε τα «ηνία» της στις 17 Δεκεμβρίου), για να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ της.

Ο Παναθηναϊκός θα λάβει για την πώληση του Μπουζούκη (που έμενε ελεύθερος σε 5 μήνες) ένα ποσό που «αγγίζει» τις 200.000 ευρώ, συν μία σειρά από –κλιμακωτά- μπόνους, τα οποία θα πληρωθούν προς τους «πράσινους», αν ο 24χρονος μέσος πιάσει συγκεκριμένες συμμετοχές και στόχους με τη βελγική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στο "deal" θα υπάρξει και ποσοστό μεταπώλησης. Ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει 30%, οι Βέλγοι έδιναν μέχρι 20% και η... χρυσή τομή θα βρεθεί κάπου στη μέση (25%), με το συγκεκριμένο θέμα να διευθετείται στις τελικές επαφές που θα γίνουν σήμερα κι αύριο το πρωί.

Το συμβόλαιο του Μπουζούκη με τους Βέλγους θα έχει διάρκεια 3,5 ετών, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2025, κάτι που επιβεβαιώνει και το πόσο τον υπολογίζουν. Οι δε αποδοχές του θα πλησιάζουν σε ετήσια βάση τις 200.000 ευρώ (κλιμακωτά αυξανόμενες), ενώ θα προβλεφθούν κι ορισμένα –επιπλέον- μπόνους.

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ παρακολουθούσε καιρό τον Μπουζούκη και, μόλις «χάλασε» η προοπτική της μεταγραφής του στην ολλανδική Καμπούρ (έδινε πολύ χαμηλό συμβόλαιο στον παίκτη), οι Βέλγοι κινήθηκαν άμεσα και τα βρήκαν τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Παναθηναϊκό.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός - Όμικρον 2: Πόσο επικίνδυνη είναι η νέα υποπαραλλαγή

Κακοκαιρία - Αττική: Σε ποιους δρόμους διακόπηκε η κυκλοφορία

Τροχαίο στην Γλυφάδα: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις φλόγες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Ειδήσεις

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48Η Τουρκία υποστηρίζει τον Ρούτε για επικεφαλής του ΝΑΤΟ14:353 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο